Recenze odborníků

Aligator A430


Obrázek 1
Obrázek 2
Aligator A430 Senior - Tento nový model řady ALIGATOR Senior vyniká ergonomickou vyvážeností. A430 kombinuje praktičnost seniorských telefonů s moderními designovými trendy. Kromě velkého displeje nabízí bohatou multimediální výbavu. Samozřejmostí jsou i SOS funkce. V nabídce jsou dvě barevné varianty černo-šedý a černo-oranžový model. A430 splňuje díky osvědčené koncepci všechny předpoklady pro snadné a pohodlné ovládání bez zbytečností.



Používání A430 je intuitivní a snadné i pro úplné začátečníky. Jeho velkou výhodou je také unikátní systém lokalizace telefonu SOS Locator - zobrazení polohy telefonu na mapě! Součástí příslušenství je i nabíjecí stojánek, který je seniory u mobilních telefonů velmi žádaný! Tento telefon podporuje službu SOS Locator.



Co je to SOS Locator? SOS Locator je služba určená pro většinu telefonů ALIGATOR v aktuální nabídce. SOS Locator je soubor funkcí, které umožňují odeslání polohy telefonu po stisku SOS tlačítka pomocí běžné SMS zprávy. Příjemce zprávy si pak snadno prohlédne v mapě, kde se telefon nachází.