Recenze odborníků

Aligator V550


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Hledáte jednoduchý mobilní telefon? Podívejte se na Aligator V550 v tak zvaném véčkovém provedení, jemuž dominuje barevný displej a ovládací tlačítka. Mobil je díky skromnější výbavě a tedy i cenové dostupnosti vhodný nejen pro seniory, ale i pro běžné a nenáročné uživatele, kterým postačí zavolat, napsat zprávu, základní fotoaparát a také se pobavit.



Dostupná zábava



Pomocí hudebního přehrávače a FM rádia si můžete poslechnou oblíbenou hudbu, zatímco posíláte SMS a MMS. Díky vestavěnému fotoaparátu s rozlišením 1,3 Mpx můžete zachytit také základní momentky nebo zaznamenat video. Díky svítilně bude orientace ve tmě mnohem snazší.



SOS tlačítko



Ovšem nepraktičtější může být bezpečnostní SOS tlačítko, které po správné konfiguraci umožňuje stiskem odeslání nouzové SMS zprávy na vybraná telefonní čísla a aktivuje unikátní lokalizační funkci SOS locator. To je funkce umožňující odeslání polohy telefonu po stisku SOS tlačítka pomocí běžné SMS zprávy. Příjemce zprávy si pak snadno prohlédne v mapě, kde se telefon nachází.



Klíčové vlastnosti



Barevný TFT displej velikosti 2,4" má rozlišení 240 x 320 bodů. Bezdrátovou komunikaci zajišťuje technologie Bluetooth a součástí je micro SD slot pro až 32 GB paměťové karty. Součástí přístroje je baterie s kapacitou 1000 mAh, která vydrží až 240 min hovoru a 240 hodin pohotovostního režimu.