Recenze odborníků

ZOPO ZP980


Obrázek 1
Obrázek 2
Smartphone ZOPO ZP980 s Retina displejem



Dotykový mobilní telefon ZOPO ZP980 je velice podařeným kouskem s exkluzivním Retina displejem velikosti 5" a čtyřjádrovým procesorem. Ačkoliv není značka ZOPO na našem trhu příliš známá, jistě si velmi rychle najde své příznivce. Telefony značky ZOPO pocházejí z Číny, avšak jsou plně počeštěné již z výroby. Chcete se odlišit a získat výkonný smartphone za dostupných podmínek? Pak je pro Vás značka ZOPO ideální. 5" Retina displej



Nádherný Retina displej má 5 palců úhlopříčně a používá exaktní rozlišení 1920 x 1080 bodů, které vytvoří kvalitní obraz bez viditelných pixelů. Pixely jsou u sebe tak blízko, že je lidský zrak od sebe neodliší, a díky tomu jsou obrázky, texty i hry velice ostré a plné detailů.



Rozlučte se s pomalou rychlostí



Řekněte sbohem lenivým smartphonům. Přišel supervýkonný a rychlý smartphone s čtyřjádrovým procesorem s taktem 1,5 GHz. Užijete si videa a zahrajete si hry s rychlostí, která Vás překvapí. Vše od procházení webu po obsluhu aplikací je nyní mnohem rychlejší.



Android 4.2.1 Jelly Bean



Díky populárnímu operačnímu systému Android 4.2 Jelly Bean získáte téměř neomezený přístup k aplikacím, které si budete moci spravovat sami. Pusťte si Google Play obchod s aplikacemi, ve kterém objevíte statisíce aplikací. Ty si pak můžete snadno stáhnout zdarma nebo za poplatek prostřednictvím Wi-Fi.



Prvotřídní fotoaparát



Objevte fascinující fotoaparát, se kterým pořídíte naprosto reálné fotografie. Snímač poskytuje přirozené barvy za jakéhokoliv světla. 13 MPix fotoaparát zachytí detailní, ostré a zároveň nerozmazané snímky nebo zaznamená Full HD videa. Foťte s LED bleskem, ať už jste kdekoliv! Přední 5 MPix fotoaparát může posloužit pro videohovory nebo snímání portrétu.



Dual SIM



Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví Vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem ZOPO už nemusíte. Je totiž vybaven dvěmi sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.



Klíčové vlastnosti



ZOPO ZP980 je vybaven čtyřjádrovým procesorem MTK MT6589T Cortex-A7 s frekvencí 1,5 GHz a 2 GB pamětí RAM, což slibuje vysokou rychlost a svižný chod. 5" Retina displej s Full HD rozlišením 1920 x 1080 bodů nabízí jemnost 441 pps. Pro Vaše data je k dispozici 32 GB interní paměti. Bezdrátové propojení je možné pomocí WiFi nebo bluetooth. Zadní fotoaparát má 13 MPix snímač s automatickým ostřením a bleskem. Správu aplikací a systému poskytuje platforma Android 4.2.1. Smartphone má rozměry 143.3 x 70 x 8.5 mm a hmotnost 150 gramů.