Recenze odborníků

Huawei Y625 Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Huawei Ascend Y625 vybudovalo předvést své nejlepší zkušenosti při budování hardware a software ultra vysoké a nejvyšší kvality. Pokud člověk hledá skvěle vypadající, lehký a super bateriového napájecího smartphone, který nebude jíst pryč kapsy pak Huawei Ascend Y625 je pro něj. Tento ultra pohodě smartphone je vybaven všemi úžasné a jedinečné aplikace. Jeho inteligentní a plně dotykový 5,0 palcový displej dělá to nejlepší na trhu, v daném cenovém rozpětí. V snadný přístup kapacita soft-tlačítka, aby tento smartphone nesmírně jednoduchý pro uživatele, aby přiblížit na aplikace, webové stránky, obrázky a další média.
Huawei Ascend Y625 je elegantní a štíhlý smartphone s atraktivním vzorované zadní kryt; Je k dispozici v černé a bílé barvě. Přední část mobilního telefonu je kompletní dotykový 5,0 palcový FWVGA (854X480) IPS displej podporující dvoubodové multi-doteky. Na spodní části obrazovky jsou měkké kapacitních tlačíteka: Back, Home, Menu, Physical Vypínač, hlasitosti a klávesa headset. Přístroj není příliš těžký a váží téměř 160 g, který usnadňuje přenášení a práci. Na pravé straně přístroje jsou klíče a zapínání na Vypnuto tlačítko hlasitosti. Jednoduché a přesto atraktivní vzhled Y625 umožňuje snadné použití a elegantní současně. Huawei stanovila trend výroby takových smartphony, které nikdy představovat žádnou překážku využití pro své uživatele, že mají takové vlastnosti a aplikace, s níž mohou seznámit okamžitě a užít pomocí funkcí při použití přístroje bez jakýchkoli překážek.
Tento smartphone Huawei má úžasnou schopnost dodávat hladký výkon a další funkce kvality. Ať už je to internetové surfování, sociální média sítí, sledování videa nebo hraní her, tento smartphone dává hladký a ultra rychlý výkon. Nabito s operačním systémem Android 4.4 KitKat OS, EMUI 2.3 Lite a Qualcomm MSM8212, Quad core, 1.2 GHz, Cortex A7 procesor pracovní rychlost tohoto smartphone je vynikající. S pomocí 1GB RAM a 4 GB ROM a externí paměť, která sahá až na 32 GB, tento smartphone má schopnost udržet spoustu dat uživatele, jejich oficiálních dokumentech, nezapomenutelné obrazy a další cenné soubory pro dlouhodobé bezpečné vedení a také hráči by určitě si to smartphone v daném přijatelnou cenu velmi atraktivní.
Nyní, pojďme vrhnout nějaké světlo na té funkci, která každý kupující hledá při koupi smartphone, tj kvalitu fotoaparátu. Technologie dnes usnadňuje naše životy ve všech způsobů, jak je to možné, a Huawei udržet svůj slogan ", aby bylo možné" byl postupně dává takových zařízení a pomůcky, které poskytují nejvíce up-to-date technologií za atraktivně přijatelné ceny.

Huawei Y625 má 8MP automatického ostření Zadní kamera a 2MP Fix Zaměření přední fotoaparát, zadní fotoaparát má také LED svítilna s ním. Obě kamery jsou vyrobeny tak, aby zachytit mimořádně elegantní fotografií s funkcemi, jako je Panorama, Audio poznámky, ovládání zvuku, vodní značku, filtr, Dotkněte se zachytit, roztržení natáčení atd této Huawei smartphone je výjimečně dobrá, aby zachytit vaše cenné vzpomínky ve velmi příjemné barevné a živé obrázky. Chcete-li přidat do mnoha dalších jedinečných a úžasných vlastností Huawei Ascend Y625, tam jsou bohaté aplikace Google (předinstalovány v souladu s politikou společnosti Google) v tomto smartphone. Tyto aplikace nesmírně přidat k tomu, že tato Huawei smartphone má mnoho úžasné aplikací a funkcí, nabídnout jeho uživatelů, a to jak v postaven, a ty, které lze stáhnout přes na Google Play, to vše za velmi nízkou cenu.Témat, které jsou poskytovány v rozsahu telefonu od do zářivé barevné vystřízlivět barvené ty a spoustu mnohé další lze stáhnout ze hry obchodě. Tam je v aplikaci v tomto smartphone, který okamžitě upoutá pozornost, "je optimalizace App", pomocí jediného kliknutí, můžete optimalizovat svůj telefon, volné velký prostor na RAM a zvýšit rychlost a účinnost mobilního telefonu. Pro všechny kancelářské práce je třeba udělat v zjednodušeně, tento smartphone poskytuje WPS Office aplikace, díky které můžete udělat zprávy a prezentace na cestách. Huawei Ascend Y625 je nejlépe schopen dodat svým uživatelům vše, co budete potřebovat inteligentní zařízení k tomu tedy zálohovat cenná data, udržovat ji v bezpečí, a poskytne vám bezproblémové internetové streamování, vás udrží ve spojení s celým světem a vaši přátelé přes sociální média a moc.
Výkon baterie tohoto gadget je další aspekt chvályhodná. Intenzita nabití baterie je 2000mAh; je snímatelný a nepřidá moc na hmotnosti telefonu. Doba v pohotovostním režimu a mluví stanovené touto smartphone je pozoruhodná tedy až 310hrs a až 250hrs, resp. Tento výjimečný časování baterie vám umožní vytvořit nekonečné hovory, textové zprávy a také můžete jít dny bez pocitu, že je třeba účtovat váš telefon, ale to je třeba mít na paměti, že čas v pohotovostním režimu a mluví doba závisí na stavu použití a sítě.

S dodané nabíječky Tento smartphone poplatky za méně než 4 hodiny a dostane opět připraven pro použití. Tak, to je zbytečné říkat, že jeden by se v úžasu chovány v úvahu svazky úžasné jakostních znaků Huawei Ascend Y625 v takové přijatelnou cenu.