Recenze odborníků

Huawei Y360 Dual Sim


Obrázek 1
Obrázek 2
Pokud chcete levný telefon, tak se popozerajte po Huawei Y360 (3/2015). Je to super-levný smartphone i když specifikace nejsou tím za čím se otočíte.
Za své peníze dostanete relativně nízkým výkonem 1.2GHz quad-core procesor s 512 MB paměti RAM žalostný. K dispozici je 4 GB úložiště zabudované, z nichž některé budou přijata až softwarem, ale můžete přidat další prostor pro nohy od drážkování na paměťovou kartu microSD.

Jeho relativně malá obrazovka znamená, že je to pohodlné telefon držet a měly by být snadno použitelný v jedné ruce. To může dobře odvolat, pokud jste právě po telefonu na spánek v kapse, pouze se vytáhl na liché textovou zprávu nebo hovor. Jeho prostý bílá, plastové tělo je daleko od luxusní, ale je to naprosto funkční a alespoň přitažlivější než obvyklé odstíny černé a šedé vidíme na rozpočtových telefonech.

Y360 balení 5-megapixelovým fotoaparátem zadní, s 2-megapixelovým fotoaparátem na přední straně pro videohovory.
Největší opomenutí je 4G LTE, nejnovější generace technologie mobilních telefonů, který se připojuje na webu rychleji. Ale to opomenutí udržuje cenovou cestu, cestu dolů, a kromě toho, které jsme byli stále o s 3G pro let. Takže je to v pořádku pro každého, kdo není rozčiloval o streaming spoustu videa z Netflix nebo tráví veškerý svůj čas procházení webu.
Huawei říká, že telefon bude poháněn Android 4.4.4 software KitKat, což je jedna generace za nejnovější verzi Android. Jako Android telefonu můžete přenést přes vašich aplikací ze svého předchozího telefonu nebo si stáhnout nové z Google Play nebo jiné Android app obchodech. Pokud máte v současnosti Android telefon, budete obeznámeni s domovskými obrazovkami, aplikací a dalších funkcí, i když Y360 může vypadat mírně lišit na povrch, protože "Emotion UI" rozhraní Huawei.

Telefon skrývá objemnou 2,000mAh baterii. Lepší životnost baterie je jeden vzhůru z obrazovce s nízkým rozlišením a relativně neduživý procesor - jedí up méně energie než lepší-specced zařízení, což znamená, svalnatý baterie vydrží ještě déle. Výkon balení je také odnímatelný, tak že si můžete vyměnit za náhradní, pokud jste cestovali do volné přírody.

Budeme se dostat do rukou více roku 2015 nejžhavější nové telefony, tablety a wearables v odvětví Extravaganza Mobile World Congress . Nech si to CNET za prvních fotografií, videí a hands-na první dojmy z letošního nejchladnější kit.