Recenze odborníků

LG G4 Stylus (H635)


Obrázek 1
Obrázek 2
Novinky LG G4 Stylus a LG G4c (mini) toho však příliš společného se současnou vlajkovou lodí LG G4 kromě samotného designu nemají. Obě totiž nabízí značně slabší výbavu, která by měla znamenat logicky také nižší cenu, a i rozdílnou úhlopříčku displeje (včetně samotného rozlišení), která samozřejmě podstatně ovlivňuje jejich celkové rozměry. Nyní se ale již na ně pojďme podrobně podívat.
LG G4 Stylus

Druhým z představených modelů pak není nic jiného než mírně upravený telefon LG G Stylo, který byl přibližně před měsícem představen v domovské Koreji. Jeho hardwarová výbava tak zahrnuje kupříkladu 5,7″ HD IPS displej (258 ppi), 1 GB RAM, 8 GB rozšiřitelné úložiště, 13 Mpx zadní a 8 Mpx přední fotoaparát (u 3G varianty pouze 5 Mpx) nebo baterii o kapacitě 3 000 mAh. Hlavním trumfem by však měl být až přiložený stylus, jenž je integrovaný přímo do těla telefonu a oceníte jej především při psaní poznámek.

O dostatečný výkon se pak u dražší LTE varianty tohoto zařízení postará nespecifikovaný čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz, zatímco u levnější varianty s 3G osmijádrový procesor s taktem 1,4 GHz, jenž bude s největší pravděpodobností od MediaTeku. Opět nechybí podpora NFC, Bluetooth 4.1 ani Wi-Fi ac a systémem je zde taktéž Android 5.0 Lollipop s nadstavbou od LG.