Recenze odborníků

SonyEricsson W395

Vymáčkněte ze své hudby ještě víc


Sony Ericsson W395 - hudba pro méně náročné

Model W395 patří do produktové řady hudebních telefonů označovaných světoznámým logem Walkman, s čímž je spojena i bohatší základní výbava. K novému slideru tak obdržíte navíc kvalitní stereosluchátka HPM-64 a kartu Memory Stick Micro (M2) s kapacitou 1 GB.

K ovládání hudebního přehrávače jsou připravena samostatná tlačítka. Telefon dále nabízí FM rádio a funkci pro rozpoznávání hudby TrackID. Integrovaný fotoaparát má rozlišení dva megapixely, chybí dokonce i automatické zaostřování a další rozšířené funkce. Obrázky lze upravovat přímo v telefonu díky funkci Photo fix a je možné je snadno sdílet na blogu.

Novinka s rozměry 96 × 47 × 14,9 mm a hmotností 96 gramů je vybavena 2,0“ TFT displejem s rozlišením 176 × 220 pixelů a podporou 262 tisíců barev. Jeho vnitřní paměť je pouze 10 MB. Chybí podpora 3G sítí, pro data lze využít maximálně technologii EDGE. Díky technologii Bluetooth se stereoprofilem (A2DP) lze hudbu poslouchat i na bezdrátových sluchátkách.

Sony Ericsson W395 bude dostupný ve dvou barevných variantách - titanové a šedé. Do České republiky dorazí v dubnu tohoto roku za cenu 4500 korun.