Recenze odborníků

SonyEricsson U100i Yari

Máte chuť si zahrát?


Sony Ericsson Yari – hraní her pohybem
I u poslední novinky výrobce upustil od číselného označení, které nahradilo snadněji zapamatovatelné jméno. Sony Ericsson Yari je charakterizován jako herní mobil. Hry bude možné hrát pouhým pohybem.
Model Yari postrádá dotykový displej. TFT displej s úhlopříčkou 2,4 palce má standardní rozlišení QVGA. Vestavěný fotoaparát nabízí maximální rozlišení pět megapixelů. K dispozici je automatické ostření a detekce úsměvu.
Výbava Sony Ericssonu Yari zahrnuje hudební přehrávač, FM rádio s RDS, pohybový senzor a slot pro paměťové karty. I u modelu Yari Sony Ericsson upustil od formátu paměťových karet Memory Stick Micro. Podporovány jsou paměťové karty microSD. Nechybí ani A-GPS navigace využívající aplikaci Google Maps.
Vysouvací herní Sony Ericsson podporuje sítě třetí generace UMTS na dvou pásmech. Podporovány jsou datové přenosy HSUPA. Herní model Yari se bude nabízet ve dvou barevných provedeních: Achromatic Black a Cranberry White. Do prodeje se herní novinka dostane opět v listopadu v černém barevném provedení.