Recenze odborníků

Samsung B7300 Omnia Lite

Ovládání s maximální jednoduchostí


Samsung Omnia Lite nabízí jedinečný výkon společně s maximální jednoduchostí ovládání. Dotykové uživatelské rozhraní poskytuje příjemné ovládání jedním prstem. Rychlý internetový prohlížeč spolu s bohatou nabídkou multimedií a kancelářských aplikací z Omnie Lite činí dokonalého pomocníka.
Přitáhne váš pohled. Zareaguje na váš dotek
Omnia Lite přináší zábavu – i praktické funkce – přímo do vaší ruky. S dotykovým rozhraním Touch Wiz 2.0 a jeho dokonalou grafikou plnou barev se můžete těšit na snadné ovládání oblíbených funkcí dotykem prstu i bez stylusu. Widgety telefonu Omnia Lite nabízejí přizpůsobené, zábavné a rychlé uživatelské zážitky. Můžete si také vybrat z více než 80 online widgetů dostupných ke stažení a vytvořit si vlastní rozhraní přesně podle svých představ a potřeb.
Jednoduché prohlížení videa
Stažení oblíbených videoklipů by se nemělo změnit v nekonečné další zpracování či zklamání. Proto byl telefon Omnia Lite vybaven výkonnou multimediální kapacitou - aby stažení videa ve vysoké kvalitě bylo hračkou. A s nativní podporou rozhraní DivX a Xvid je nutnost převádění souborů do jiného formátu věcí minulosti. Podpora více formátů zahrnuje i kompatibilitu se soubory MPEG4, H.263, H.264, DivX a Xvid. Takže ať už jste v autobusu, kavárně nebo v čekárně, zabavte se s snadným sledováním videí v telefonu Omnia Lite.
Prohlížení webu s výkonem počítače ve vaší dlani
Toužíte po rychlosti? Prohlížeč Opera 9,5 mobilního telefonu Omnia Lite je 2,5 krát rychlejší než Internet Mobile Explorer a jeho připojení HSPDA o rychlosti 3,6 Mb/s vám umožní stahovat soubory, fotky a hudbu během několika sekund. A s možností Wi-Fi připojení si můžete i na cestách užívat rychlého procházení na internetu v blízkosti přípojných bodů. Při brouzdání po webu s telefonem Omnia Lite se vám po počítači určitě nezasteskne.
Komplexní nabídka v obchodě s aplikacemi
Od strhujících her až po lifestylové aplikace, snadno najdete vše potřebné – a ještě více – v obchodě aplikacemi SAMSUNG. Tento obchod nemá nikdy zavřeno, můžete zde prohledávat sortiment a stahovat aplikace jednoduchým klepnutím na displej. Bez ohledu na místo a čas máte aplikace k dispozici na dosah ruky.
Mobilní telefon jako mobilní kancelář
S telefonem Omnia Lite můžete dát sbohem prostojům. Ať jste kdekoli, plná sada funkcí Microsoft Office Suite vám umožní prohlížet a upravovat důležité dokumenty aplikací Word, Excel a Powerpoint i na cestách. A díky kalendáři s dotykovým ovládáním budete mít vždy vše perfektně a přesně naplánováno.
MS Exchange
Telefon Omnia Lite je zárukou jednoduchého a pohodlného sledování e-mailů. Funkce Push email s podporou formátu Microsoft Exchange automaticky aktualizuje vaši schránku s doručenou poštou, takže budete mít neustále přehled o své důležité korespondenci.
3megapixelový fotoaparát s autofokusem
Nechte fotoaparát doma – Omnia Lite zachytí jedinečné okamžiky na 3megapixelových fotografiích. Detekce úsměvu automaticky zachytí osoby s radostným výrazem, panoramatické záběry vám zajistí patřičný odstup a Kontinuální snímání vám umožní zachytit realistické akční momenty