Recenze odborníků

Samsung S5620 Monte


Dotykový Samsung S5620 Monte nabídne wi-fi i GPS navigaci

Samsung nepřestává chrlit jeden mobil s dotykovým displejem za druhým. Další novinkou je model S5620 Monte s bohatou výbavou. Telefon podporuje sítě třetí generace a to včetně datových přenosů HSDPA. Na internet se je možné připojit i přes wi-fi.
Nový Samsung S5620 Monte se může pochlubit elegantními tvary, které navazují na nový designerský styl výrobce. Poprvé ho přinesla trojice mobilu z nové řady Shark. Nový dotykový Samsung se představí příští měsíc na veletrhu MWC. čtěte - Samsung představil tři žraloky. Ukazují nový designérský směr
Ve výbavě se skví satelitní navigace. Kvalitní poslech hudby zaručí audio konektor 3,5 milimetru. Vestavěnou paměť s kapacitou 200 MB bude možné zvětšit pomocí paměťových karet formátu microSDHC.
Dotykový displej má úhlopříčku tři palce, jeho rozlišení je ale prozatím neznámé. Stejně tak prozatím neznáme rozlišení fotoaparátu. Z fotografií je však patrné, že chybí blesk pro fotografování za zhoršených světelných podmínek.
Samsungy s uživatelským prostředím TouchWiz si získaly slušnou popularitu. Dokazují to prodejní výsledky modelu Star, kterého se za šest měsíců prodalo 10 milionů kusů.