Recenze odborníků

HTC S521 Snap CZ

Váš život. V HTC Snap


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
HTC představilo e-mailový smartphone. Bude konkurovat Nokii E71 nebo BlackBerry

HTC připravilo novinku určenou pro uživatele, kteří se neobejdou bez e-mailu ani na chvíli. Nový model Snap nabízí QWERTY klávesnici a funkci Inner Circle pro přednostní zobrazení nejdůležitějších e-mailů.

HTC Snap

Nový smartphone používající procesor Qualcomm MSM 7225 taktovaný na frekvenci 528 MHz je také vybaven QVGA displejem, který je umístěn naležato. Úhlopříčka displeje má hodnotu 2,4 palce. K fotografování slouží dvoumegapixelový fotoaparát, který ovšem není vybaven autofokusem.

Ve výbavě najdeme vedle obligátního hudebního a video přehrávače i GPS navigaci a na internet se lze připojit přes wi-fi. K dispozici je Bluetooth s možností připojení stereo sluchátek. Datový kabel a sluchátka se připojují přes firemní ExtUSB konektor.

HTC Snap (typové označení na americkém trhu S522) pracuje ve všech čtyřech pásmech GSM a podporuje sítě třetí generace hned na dvou frekvencích (900/2 100 MHz). V sítích 3G jsou podporovány datové přenosy HSDPA 7,2 Mbps.

Tenký smartphone s rozměry 116,5 x 61,5 x 12 milimetrů působí elegantně zejména díky oblým klávesám a dalším ovladačům. Pod displejem se nachází trackball s funkcí potvrzení. Elegance by neměla být na obtíž pohodlí při práci, klávesy se zdají být dostatečně rozměrné.