Recenze odborníků

Nokia X2-05


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5
Stačí jen kliknout

Stačí jedno kliknutí a můžete vybírat z tisíců bezplatných aplikací na portálu Nokia Obchod. Hry, hudba, zpravodajství, vyzvánění, sport, motivy, cestování – aplikace pro cokoliv. Přejděte přímo z výchozího displeje telefonu Nokia X2-05 na portál Nokia Obchod a vyberte si z mnoha bezplatných i placených aplikací.



Více informací z webu

Méně čekání

S prohlížečem Nokia je mobilní prohlížení webu rychlejší, jednodušší a levnější. Díky sbalení až na 10 % původní velikosti se stránky stáhnou rychleji a levněji. Rychlý přístup k oblíbeným webům z výchozí stránky prohlížeče Nokia znamená více informací z webů, které potřebujete, a méně čekání.



Silný zvuk

Reproduktor

Nokia X2-05 obsahuje výkonný reproduktor s hlasitostí 106 fonů, abyste své oblíbené písničky mohli poslouchat pěkně nahlas. Zapojte jakákoli kompatibilní sluchátka a pomocí zabudovaného hudebního přehrávače MP3 poslouchejte skladby v řadě formátů. Nebo svůj seznam skladeb na chvíli odložte a poslouchejte FM rádio, ze kterého můžete i nahrávat.



Vše pro sociální sítě

Žádné úsilí

Zkontrolujte si nové příspěvky na Facebooku a Twitteru – stačí jedno kliknutí z výchozího displeje. Rychle si zkontrolujte poštu. Nastavte si Gmail, Hotmail, Ovi Mail, Yahoo! Mail a mnoho dalších e-mailových služeb, aby vám žádný e-mail neunikl. A najděte si chvilku na chat, když si na někoho nebo na něco vzpomenete.



Větší displej

Menší cena

Nokia X2-05 se pyšní překvapivě velkým 2,2palcovým barevným displejem. Za stejnou cenu tak získáte větší displej, než může nabídnout většina mobilních telefonů. Displej s vysokým rozlišením QVGA zaručí, že všechny obrázky uvidíte ostřeji. Takže na velkém displeji vše, co se právě děje, také skvěle uvidíte.



Fotogenické okamžiky

Ukládejte a sdílejte

Nokia X2-05 nabízí fotoaparát VGA s hledáčkem přes celý displej, abyste skvělé okamžiky dobře viděli. Nastřádejte až 32 GB vzpomínek a hudby na paměťové kartě microSD*. Svá multimédia sdílejte a spravujte přes připojení Bluetooth a microUSB, která umožňují snadný přenos souborů.



* Paměťová karta s kapacitou 32 GB se prodává samostatně