Recenze odborníků

Samsung Galaxy Y (S5360)


Obrázek 1
Výkonný a kompaktní

V mobilním telefonu GALAXY Y se snoubí vysoký výkon se stylovým a kompaktním designem. Už jeho silný procesor a rychlejší stahování rychlostí až 7,2 Mb/s z něj činí vítěze. Přidejte atraktivní kompaktní tělo a displej s úhlopříčkou 3" pro pohodlné sledování videí a hraní her a nebudete mít už vůbec žádnou konkurenci.





Bohaté a inteligentní zážitky

Nejaktuálnější operační systém Android poskytuje příjemnější uživatelský zážitek. Tento zážitek ještě vylepšují úžasné služby Google pro mobilní zařízení, které spojují webové aplikace s možnostmi reálného života v oblasti zábavy, volného času a životního stylu. Aplikace Social Hub integruje vaše textové zprávy, e-maily a informace ze sociálních sítí do jednoho chronologického informačního kanálu, který je vám přístupný kdykoli. Bezplatné (a také placené) aplikace dostupné prostřednictvím služby Samsung Apps jsou praktické a neocenitelné a váš život s nimi bude jednodušší a zábavnější.



Inteligentní, ale snadno použitelný

Vychutnávejte si vizuálně atraktivní uživatelské rozhraní TouchWiz se zdokonaleným, pestřejším vzhledem. Svou domovskou obrazovku si můžete plně přizpůsobit, protože sami nejlépe víte, které funkce, aplikace a obsah jsou pro vás nejdůležitější. Funkce vícedotykového přibližování vám při procházení webu umožní zvětšovat webové stránky, aby vám neunikl žádný detail. Můžete také prohledávat aplikace a seznam kontaktů pomocí textového zadání nebo hlasem, abyste našli všechny informace, které právě potřebujete.