Recenze odborníků

Samsung Galaxy ACE Duos (S6802)


Obrázek 1
Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
V těchto dnech se v ČR začíná oficiálně prodávat Samsung Galaxy Ace Duos. Jedná se o nástupce populárního modelu Galaxy Ace, který se u nás velmi dobře prodává. Není divu, že je již nějakou dobu k dispozici jeho nástupce, Galaxy Ace 2, Ace Duos však vsází na podporu dvou SIM karet. Mezi ostatními inovacemi nenajdeme žádná překvapení, hardwarově se jedná o téměř identický model, jako byl jeho předchůdce.

Zařízení běží na operačním systému Android 2.3 Gingerbread s grafickou nadstavbou TouchWiz, o funkčnost se stará 832MHz procesor a 512MB operační paměť RAM. TFT-LCD displej s úhlopříčkou 3,5" nabídne HVGA rozlišení (320 x 480 pixelů) a vyhodnocování více dotyků zároveň (tzv. multitouch).



Na zadní straně je připraven 5Mpix snímač s autofocusem a LED přisvětlením, co se týče videí, jejich metou jsou VGA videosekvence s 30 fps. Pod krytem čekejte 1300mAh baterii a slot na karty microSD (až 32 GB), které mohou znatelně rozšířit interní 3GB paměť. V rámci další hardwarové výbavy nechybí Wi-Fi, Bluetooth ani A-GPS. K mobilnímu internetu se připojíte přes EDGE nebo HSDPA (až 7,2 Mb/s).