Info výrobce


Huawei Ascend G6


Tenký smartphone Huawei Ascend G6

Pořiďte si elegantní tenký smartphone Huawei Ascend G6 s řadou zábavných funkcí a velkou 4,5" obrazovkou. Smartphone vyniká elegantním tělem tloušťky pouze 7.5 mm. Jedná se o chytrý telefon, který kombinuje eleganci a výkon. Hrajte hry, čtěte webové stránky, prohlížejte fotografie a videa, bavte se a udržte si maximální eleganci se smartphone Ascend G6.

Multimediální využití

S přístrojem můžete sledovat videoklipy, hrát hry, poslouchat hudbu, cestovat s GPS navigací, brouzdat po internetu, komunikovat přes sociální sítě, prohlížet oblíbená videa z YouTube a stahovat si do telefonu další hudbu a hry.

Vysoký výkon je základ

Díky 4jádrovému procesoru Qualcomm MSM 8X12 Quad Core zvládá bez větších obtíží hry, přehrávání videa, prohlížení fotografií, fotografování, poslouchání hudby, brouzdání po internetu a komunikaci se známými přes sociální sítě

Skvělé fotografie 8Mpix fotoaparát s automatickým ostřením, BSI snímačem, světelností F2.0 a bleskem umožňuje zachytit každou chvilku i za horších světelných podmínek. Potěšte sebe a své blízké pěknou fotografií, která bude ostrá díky automatickému zaostřování. Fotoaparát je doplněn 5Mpix přední kamerou s širokým úhlem záběru 88 stupňů (22mm objektiv). S Huawei Ascend G6 již nikdy nebudete na žádné fotografii chybět. Vyfoťte své přátele a sebe a dejte fotografie dohromady.

Vysoká konektivita a komunikace

Z bohaté konektorové výbavy telefon poskytuje standardní microUSB port pro připojení k nabíječce nebo kabelu k počítači. Přístroj je vybaven bezdrátovou Bluetooth 4.0 technologií pro připojení ke kompatibilním zařízením a bezdrátovou Wi-Fi sítí pro připojení k internetu. Pokud chcete někam odcestovat, neváhejte použít navigaci díky vestavěnému přijímači GPS / AGPS.

Klíčové vlastnosti

Huawei Ascend G6 je vybaven čtyřjádrovým procesorem Qualcomm MSM 8X12 Quad Core s frekvencí 1,2 GHz a 1 GB pamětí RAM, což slibuje vysokou rychlost a svižný chod. Velký 4,5" IPS displej telefonu s vysokým rozlišením qHD 960 x 540 obrazových bodů nabízí ostré a reálné barvy. Pro Vaše data je k dispozici 4 GB interní paměti s možností rozšíření pomocí microSD karet. Přístroj komunikuje v sítích GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 a WCDMA 900/ 2100 MHz. Správu aplikací a systému poskytuje platforma Android 4.3 Jelly Bean s uživatelským rozhraním EMUI 2.0 Lite. Rozměry činí 130 x 65 x 7.5 mm a hmotnost dosahuje 115 gramů.



Souhrn



Zařazení : Smartphone

Výrobce: Huawei

Konstrukce: dotykové

Hmotnost: 115 g

Možnost paměťové karty: ano

Paměť RAM: 1024 MB



Displej

Rozlišení displeje Rozlišení displeje 960 x 540

Velikost displeje Velikost displeje 4.5 palce

Počet barev Počet barev 16mil barev



Rozměry

Výška 130 mm

Šířka 65 mm

Hloubka 7.5 mm



Fotoaparát



Fotoaparát: ano

Rozlišení fotoaparátu: 8 Mpix

Automatické ostření: ano

Vestavěný blesk: ano



Další funkce a vlastnosti



Operační systém: Android 4.3

Dual sim: ne

Přehrávání MP3: ano

Psaní SMS a e-mailů

Multimediální zprávy MMS: ano



Baterie

Kapacita baterie 2000 mAh



Hardware

Uživatelská paměť: 4096 MB

Počet jader procesoru: 4



Datové funkce

GPS modul: ano

WiFi: ano

Bluetooth: ano

NFC: ano

GPRS: ano

EDGE: ano