Info výrobce


Siemens C65

To byste do něj neřekli


C65 je telefon, který nabízí MMS, integrovaný fotoaparát, 65,536 barev displeje a připojitelný bleskh. Kombinací inovativních aplikací jako je Photopet, download asistent a široké personalizační možnosti je C65 moderní a praktická zároveň.



C65 je ideální volba pro všechny komunikační kanály, přiblíží vám technologii a díky tomu se můžete podělit o zážitky a zajímavé okamžiky se svými přáteli. Tento mobilní telefon je příjemný při manipulaci, jasná a přímo vedoucí navigace, je propojena se skvělým barevným displejem nabízejícím 65,536 barev. Integrovaný fotoaparát Vám dovoluje zachytit spontánní obrázky Vašich přátela a rodiny a poslat je rychle pomocí MMS. Siemens C65 nabízí i možnost použít externí blesk, který prodlouží dobu pro pořizování fotek až na 24 hodin, nezáleží kde budete.



Photopet – virtuální mazlíček ve Vašem telefonu je posledním hitem nabízeným v C65. Krmte svého mazlíčka plněbarevnými fotografiemi a zůstane Vám naživu nebo také zvýšíte její aktivity! C65 přichází s download asistentem pro podporu stahování melodií, log, her a dalších souborů. Tato animovaná pomůcka často poradí při výběru nových dat ze stránek www .



Dostupné v barvě šedé a skořicové, C65 je třípásmový telefon s Java, GPRS a WAP. Dále nabízí vypracovaný organizér a adresář, kalendář a světový čas pro výpomoc v každodenním životě. Až 250 hodin v pohotovosti a 300 minut hovoru můžete strávit při klábosení.