Info výrobce


SonyEricsson S700i

Spokojenost se stylem


Připravte se na skutečnou práci s obrázky v mobilním telefonu. Strana fotoaparátu - a strana telefonu. Nádherný, výklopný telefon S700i je zde. Používejte ho a hrajte si, jak budete chtít. Horizontální, vertikální nebo otevřený režim.



Vyzkoušejte si mnoho stylů S700i.



1,3 mil. bodů, výborná kvalita

Vestavěný fotoaparát se snímacím prvkem CCD s 1,3 mil. bodů umožňuje pořizovat vysoce kvalitní obrázky. Pomocí digitálního zvětšení můžete přibližovat objekty. K tomu přidejte funkce jako automatické řízení expozice, blesk a zábavné obrazové efekty.



Fotografujte, ukládejte a odesílejte obrázky v rozlišení až 1280 x 960 bodů. Nebo nahrajte videoklip. S700i je skutečné mobilní zařízení pro práci s obrazem vycházející z dlouhodobé zkušenosti společnosti Sony. Při vývoj modulu fotoaparátu bylo pořízeno 15 000 zkušebních snímků a optimalizováno více než 600 technických parametrů.











Dokonalý displej

Prohlížení na velkém barevném displeji s 262 tisíci barvami a s 240 x 320 body je čistá radost. Barvy jsou živé a krystalicky čisté, výborně se zobrazují animované sekvence.



Ale nespoléhejte na naše slova a přesvědčete se sami.









Fotoalbum S700i - obrázky pořízené telefonem S700i



















Fotoaparát je aktivní

Posunutím otevřete kryt objektivu a aktivuje se funkce fotoaparátu. Displej telefonu S700i se automaticky změní ve velký hledáček doplněný nabídkami pro nastavení fotoaparátu. Pořizování vysoce kvalitních obrázků ještě nikdy nebylo snazší. A chcete-li zachytit pohyb, pomocí navigačního tlačítka přepněte na video.













Vyjadřujte se obrazem - a dalšími způsoby

Zprávy MMS vám umožní být při komunikaci kreativní. Obrázky, videoklipy, zvuky, stylizovaný text - sestavte zprávu tak, jak chcete.



S700i také podporuje textové zprávy SMS a e-mail.













Dokonalé sdílení s QuickShare™

Několik klepnutí. To je vše, co potřebujete k tomu, abyste pořídili snímek a odeslali ho kamarádovi. QuickShare™ usnadňuje sdílení.





My Friends

Aplikace My Friends pro práci se zprávami představuje výborný způsob, jak se rychle spojit s vašimi kontakty. Vidíte, kdo je online, a můžete posílat zprávy všem ze seznamu kontaktů, nebo jednotlivým uživatelům. Dokonalé pro vytváření vlastních bezdrátových společenství!



Komplexní hraní

Zahrajte si hry v Java 3D™. Na úžasně velkém a kvalitním displeji telefonu S700i vypadají nejmodernější trojrozměrné hry skvěle. Spoustu her ke stažení najdete na webu

Zábava a stahování Sony Ericsson



Vyzkoušejte hru Super 3D Golf - nejrealističtější a nejvíce vzrušující golfový zážitek, jaký kdy byl vytvořen pro mobilní telefon. Při pohybu po hřišti nepotřebujete žádného nosiče holí. Super 3D Golf se vyznačuje nejlepším ovládacím systémem, jaký kdy byl vytvořen pro tuto hru na mobilním telefonu, a umožní vám ovládat všechny aspekty švihu.



Podívejte se na video Super 3D Golf









Bavte se déle

Na telefonu S700i můžete hrát hry. S700i je speciálně navržen tak, aby se při hraní minimalizovala spotřeba energie. Abyste se mohli bavit déle.



Snadný přístup, ukázky, stažení - PlayNow™

Od nejžhavějších hudebních novinek vás dělí jedno klepnutí. Klepnutím na ikonu PlayNow™ získáte přístup k aktuálnímu seznamu populárních hitů. Poslechněte si ukázku písně a pokud se vám líbí, kupte si ji.





* Závislé na operátorovi



















Mobilní hudba

Telefon S700i je vybaven přehrávačem MP3 a FM rádiem - je to přístroj pro kvalitní hudbu. Použijte skladby ve formátu MP3 jako vyzváněcí melodie. Nebo zvolte individuálnější přístup: Vytvořte si vlastní vyzváněcí melodii v editoru MusicDJ™. Se čtyřicetihlasou polyfonií bude znít skutečně úžasně.



Příjemné sledování

Sledujte videoklipy - vysílané, stažené nebo z vlastního záznamu. Displej S700i a přehrávač médií MPEG4 vás zvou k některým skvělým filmovým zážitkům.



Bez starostí, bez drátů

Technologie Bluetooth™ umožňuje bezdrátové připojení. Náhlavní soupravy, handsfree do auta a mnoho dalších zařízení s Bluetooth™: S700i je jejich dokonalým společníkem.









Synchronizace s počítačem

Udržujte kontakty a informace v kalendáři v aktualizovaném a synchronizovaném stavu. Posílejte data z počítače do telefonu S700i prostřednictvím Bluetooth™, infračerveného portu nebo kabelu.



Vždy připojeni

Máte vždy k dispozici vaše oblíbené mobilní portály. GPRS poskytuje rychlé připojení k mobilnímu Internetu.













Ukládejte na kartu Memory Stick Duo™

Vložte kartu Memory Stick Duo™ (telefonní sada obsahuje 32MB kartu) a uložte si obrázky, videoklipy nebo jakýkoliv další obsah. S kartou Memory Stick Duo™ můžete ukládat bez omezení. Dokonce můžete přenášet obsah do jiných výrobků kompatibilních s kartou Sony Memory Stick.



















Styl obrázků

Fotoaparát telefonu S700i s 1,3 mil. bodů vám poskytne dokonalý obraz a barevný displej s 262 tisíci barvami nabízí optimální prohlížení. Zachyťte zábavný okamžik. Uložte ho a odešlete. A zapůsobte na přátele obrázky v plné velikosti a fotografické kvalitě.





Styl médií

2,3” displej pro potěšení z obrázků a snadno čitelné zprávy. S telefonem S700i v poloze handheldu můžete vyvolat jakoukoliv funkci. Když potřebujete stimulovat, zahrajte si rychlou a zábavnou hru. S700i má také skvělý Přehrávač hudby.





Styl telefonu

Otevřený režim telefonu S700i je určen k zadávání textu a telefonování. Předvídání zadávaného textu usnadňuje a zrychluje práci se zprávami. Textové zprávy, obrázkové zprávy a e-mail. S700i má vše.











Připojte se

Připojení je jednoduché. Bezdrátové nebo s kabelem. Synchronizujte si kalendář a kontakty. A připojení za účelem stažení obsahu nebo odeslání obrázků je zábavné a příjemné. Telefon S700i je vybaven GPRS. Dokonalý přenos dat pro telefon se skutečným fotoaparátem.