Info výrobce


Nokia 7710

První Nokia s dotykovým displejem


Váš svět je plný intenzivních zážitků, živých obrazů a elektrizujících zvuků. Širokoúhlý multimediální smartphone Nokia 7710 vám pomůže udržet si přehled o denním programu, zprostředkuje vám zábavu i nejnovější informace. Reaguje na váš dotek. Umožňuje zvolit způsob předvádění multimédií od videosekvencí přes blog po MP3. Jinými slovy, je určen přímo pro váš svět.



Víc k dívání



Už není nutné šilhat a mhouřit oči! Na displeji s rozlišením 640 x 320 pixelů vypadají stahované zprávy, sport a hudební videa úžasně. Smartphone je rovněž vybaven megapixelovým fotoaparátem (1152 x 864 pixelů) a kamerou, která je připravena k okamžitému použití.



Víc paměti



Zachyťte jedinečnou chvíli do vnitřní paměti s kapacitou 90 MB (a na 128 MB paměťovou kartu MMC). To stačí na uložení 800 fotografií.



Víc nástrojů



Získejte přehled o svém denním programu a uspořádejte si ho. Smartphone má ty nejdůležitější funkce: podrobný kalendář, kontakty a úkoly. K tomu ještě přidejte prohlížeč dokumentů, pracovních listů tabulkového kalkulátoru a prezentací, a právě jste získali vlastní mobilní kancelářský stroj. Navíc je vybaven prohlížečem HTML, který podporuje Flash 6 a umožňuje podle potřeby stahovat programy plug-in.