Info výrobce


SonyEricsson W800i


Vaše hudba ve vašem telefonu – walkman™ W800i

Noste sebou vaši hudbu, ať jste kdekoliv. Jedním stisknutím hudebního tlačítka spusťte digitální přehrávač hudby v telefonu, vyberte oblíbenou skladbu nebo seznam skladeb a poslouchejte. Přenášení hudby do mobilního telefonu je snadné – W800i se dodává se softwarem na přenos hudby. Přeneste si hudbu z vašich CD. Rychle a snadno. A jako představení zážitku s telefonem Sony Ericsson Walkman™ na vás ve vašem W800i čeká šest předních hudebních hitů.



Snadná práce s obrázky

W800i je také digitální fotoaparát s 2 mil. bodů, umožňující nahrávat video. Uložte si obrázky do galerie obrázků ve W800i, nebo je přeneste do PC. Pomocí přenosu zpráv s obrázky a videem (MMS) mezi telefony ukažte přátelům, co vidíte.





Větší kapacita

W800i má uvnitř spoustu paměti na ukládání vašich oblíbených skladeb, obrázků a videa. A když budete potřebovat více místa na ukládání, použijte Memory Stick™ PRO Duo. Kromě interní paměti telefonu můžete mít až 1 GB rozšířitelné paměti. Tisíce obrázků. Stovky skladeb. Dodaná 512MB paměť Memory Stick™ PRO Duo má kapacitu asi na 150 skladeb - nebo 10 - 15 CD v plné délce.



Rozšiřujte pomocí příslušenství

Součástí sady telefonu je kvalitní náhlavní souprava. Abyste ještě více vylepšili zvukový zážitek, připojte W800i k vašemu stereofonnímu systému pomocí hudebního kabelu MMC-60. Stále poslouchejte, ale nikdy nezmeškejte hovor. Při příchozím hovoru se hudba automaticky vypne.





Určen k používání

W800i je nepřekonatelný ve snadnosti používání. Pomocí konektoru Fast port rychle synchronizujte a přenášejte soubory. Nepoužívejte dráty, spojte se s jinými přístroji přes Bluetooth™. S QuickShare™ můžete během několika sekund sdílet data s přáteli a rodinou.