Info výrobce


Samsung SGH F250

Specialista na hudbu.


Skvělý vzhled i zvuk.
Vždy v čele, udává trend a nepostrádá vlastní výjimečnost. Právě jsme popsali vás a SAMSUNG F250. Skvěle vypadá i zní a je to sebejistý hudební telefon, který vás snadno přesvědčí o svých kvalitách.

Specialista na hudbu.
Tento telefon je navržen tak, aby poskytoval absolutní potěšení z hudby. Po stranách má speciální tlačítka pro ovládání hudby, kterými pohotově vyvoláte oblíbené skladby.
Na zadní straně se skrývají stereofonní reproduktory, které se na cestách postarají o pořádný zvuk. Hudební přehrávač podporuje různé formáty hudebních souborů.
Režim offline je zárukou, že o svou hudbu nebudete ochuzeni ani na palubě letadla. Díky přehrávání na pozadí lze poslouchat skladby a zároveň používat jiné funkce telefonu.

Zůstaňte připojeni.
Telefon nabízí praktické funkce a známé aplikace pro bohatý multimediální zážitek. Přenos souborů je velice snadný díky celé řadě možností připojení.
Rozhraní USB 2.0 umožňuje rychlý přenos dat. Technologie Bluetooth 2.0 EDR poskytuje nejrychlejší bezdrátové připojení k periferním zařízením včetně sluchátek A2DP a mobilních tiskáren BPP.

Mějte vše na dlani.
Hudbu, obrázky a videoklipy lze ukládat do vnitřní paměti o kapacitě 20 MB nebo na kartu microSD o kapacitě až 2 GB. Všechny své oblíbené skladby, fotoalba a videa tak můžete mít stále při sobě. Vše je neustále dostupné a připraveno k přehrávání.

Nikdy nekončící zábava.
Zabudované rádio nabízí nepřetržitý proud hudby a systém RDS zobrazuje na displeji název stanice, programu, skladby a interpreta.
Pomocí 3,5mm adaptéru připojíte konektor jakýchkoli sluchátek a zábava může začít.

Všestranně nadaný.
F250 není jen hudebním přehrávačem, ale také fotoaparátem a videokamerou na cesty. Pomocí zabudovaného 1,3megapixelového fotoaparátu můžete kdykoli a kdekoli pořizovat kvalitní snímky. Díky 4x digitálnímu zoomu a různým režimům lze vytvářet dokonalé fotografie, aniž byste s sebou museli nosit samostatný digitální fotoaparát.