Info výrobce


SonyEricsson G900

Dotknout se a jít


Vyberte si, jak chcete svůj telefon používat. Telefonujte, poslouchejte písničky, procházejte webové stránky. Ovládejte jej pomocí tlačítek nebo se jen prstem dotýkejte displeje.

Kvalitní fotografie.
5megapixelový telefon snímá fotografie v tiskové kvalitě. Dotkněte se displeje a vyberte místo, na které má fotoaparát zaostřit. Fotografujte a podělte se o své snímky - pošlete je do blogu.

Quick Notes.
Co zvládnete s tužkou a papírem, zvládnete i se svým G900. Stiskněte tlačítko Notes, uchopte dotykové pero a můžete psát. Rychlé a snadné, nepotřebujete klávesnici.

Buďte organizovaní.
G900 je ideální telefon pro aktivní život a zaneprázdněné lidi. Kalendář, e-mail, poznámky, upozornění - to vše je k dispozici na dotyk prstu.

Dotykový displej - ovládání dotykem prstu.
Snadné, intuitivní ovládání dotykem prstů: stačí se dotknout displeje a telefon vás poslechne. Pokud dáváte přednost dotykovému peru nebo ukazovátku, můžete je také používat.

Push e-mail.
Okamžitý e-mail ve vašem mobilním telefonu, přesně jako v domácím počítači. Zprávy jsou odesílány přímo do vašeho telefonu, jakmile se objeví.

Vestavěný fotoaparát.
Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.

X-Pict Story .
Přímo v telefonu vytvářejte působivé prezentace se zvuky a přechody.

Web kdekoliv.
Skutečně mobilní Internet vám umožní procházet web a efektivně zpracovávat e-maily z pohodlí vašeho telefonu, ať jste kdekoliv.

Publikujte svůj život v blogu.
Snadný způsob, jak sdílet život v obrazech. Pořiďte nebo vyberte fotografii, přidejte text a publikujte pro přátele a rodinu.

Správce médií.
S telefonem dostanete CD se softwarem na správu hudby, fotografií a videoklipů. Přenášejte hudbu, videa a fotografie do telefonu a z telefonu.

Symbian OS.
Otevřený operační systém pro mobilní zařízení, který vám umožní stahovat do telefonu nové aplikace.

Rozpoznávání rukopisu.
Zadávání textu pomocí pera na dotykovém displeji: zapisujte znaky jako tužkou na papír a převádějte je na odpovídající písmena z klávesnice.

Informační kanály RSS.
Pomocí telefonu sledujte nejaktuálnější zprávy a další obsah z vybraných webových stránek a blogů. Stačí si objednat kanál a nechat zprávy přicházet. Nový obsah je nyní dostupný na hlavním displeji v pohotovostním režimu.

Zachyťte akci.
Videoklipy jsou ideální pro ty nečekané okamžiky, které se přihodí, když jste venku a užíváte života.

Alternativa Wi-Fi.
Pro rychlé připojení telefonu k Internetu na hotspotech můžete využít podporu Wi-Fi.

Budík s rádiem.
Potřebujete se probudit v určitou hodinu? Čeká vás událost, kterou nesmíte zmeškat? Nastavte čas, kdy začne hrát vaše oblíbené rádio či vyzváněcí melodie, které vám ji připomenou.

3G.
Rychlý a snadný přístup k širokopásmovému Internetu. Na cestách využívejte videohovory, přenos zvuku a videa, surfování po webu, zprávy MMS a e-mail.