Info výrobce


SonyEricsson W302i

Hudba v nejlepší formě


Hudba v nejlepší formě.
Vyberte si skladbu nebo je přehrávejte náhodně. Vytvořte si svoje seznamy skladeb. Přehrávač Walkman vám zahraje hudbu v nejlepší kvalitě.

Tenký telefon. Široký repertoár.
Masivní, pouhých 10,5 mm tenký telefon W302 s předním hliníkovým krytem je bezpečné místo pro důležité věci - vaši hudbu, fotografie a kontakty.

Nalaďte se.
Poslechněte si aktuální zprávy nebo oblíbenou rozhlasovou stanici, kdykoliv na to máte chuť. Stačí připojit soupravu handsfree, zapnout rádio FM a naladit.

Zachyťte akci.
Rozesmáté tváře, veselé chvilky, úžasná krajina - zachytťe je pomocí vestavěného dvoumegapixelového fotoaparátu. Pošlete fotografie do blogu, ať se na ně mohou podívat ostatní.

Co je v něm?

Telefon Walkman.
Prineste s sebou svoji oblíbenou hudbu, at jdete kamkoliv a kdykoliv. Váš W302 není jen mobilní telefon. Je to také prenosné hudební zarízení.
Přečtěte si více.


TrackID - rozpoznávání hudby.
Co je to za zvuk? Stačí nahrát několik sekund hudby a TrackID (s využitím technologie Gracenote Mobile MusicID) vám během několika sekund zašle do telefonu název skladby, interpreta a album.

Publikujte svůj život v blogu.
Snadný způsob, jak sdílet život v obrazech. Pořiďte nebo vyberte fotografii, přidejte text a publikujte pro přátele a rodinu.

Hlasitý telefon.
Přepnutím na hlasitý telefon aktivujte reproduktor. Nyní můžete telefonovat s volnýma rukama a je to také snadný způsob sdílení hovoru s ostatními.

MMS.
Vyfotografujte místo, kde jste, nahrajte nebo napište pozdrav a pošlete ho jako zprávu MMS nebo e-mail. Posílejte fotografie, text a zvuk.

Rádio FM.
Všude kolem poletuje hudba - stačí ji naladit a užívat si. Váš telefon má integrované rádio FM.

Přehrávač Walkman.
S přehledným a intuitivním ovládáním přehrávače Walkman je hledání hudby hračka.

Vestavěný fotoaparát.
Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.

PictBridge - tiskněte přímo ze svého telefonu.
Vynechte počítač a software pro úpravu fotografií. Stačí připojit k telefonu tiskárnu, vybrat snímek a můžete tisknout.