Info výrobce


Siemens CX65


Pojmenování “telefon” je nepochopením tohoto komplexního zařízení. Příkladem je videozáznam pro další generaci MMS-technologie, Siemens CX65 ji také nabízí. Vytvářejte si momenty z života s ultramoderním zábavným výrobkem.

Přesvěčte se, že Váš život je jako film. Nyní můžete vše zaznamenat. CX65 má integrovanou kameru VGA pro záznam videoklipů se zvukem a pro statické snímky. Velký displej je vybaven 65,536 barvami a soubory ukládáte do 11 MB velké paměti. Netřeba připomínat, že uvnitř naleznete také další vlastnosti: JAVA; GPRS a WAP.

Není snadné najít pro tento telefon adekvátní zařazení. Ale CX65 je připravena zapůsobit. Praktický joystick pro snadné ovládání, elegantní provedení a celkový vzhled v módní stříbřité barvě stylizuje Siemens CX65 jako mobilní telefon pro uživatele s náročnými požadavky.

A to stále není vše, můžete rozšířit vlastnosti pomocí mnoha příslušenství. Pro fotografie využijeme připojitelný blesk. Jednoduchá cesta jak vytvářet snímky za šera. 65 000 barev displeje



Vlastnosti

Tento 13 cm velký displej s 65,536 barvami TFT zobrazuje obrázky a klipy ve vysokém rozlišení.



VGA video a foto kamera

CX65 disponuje kamerou s vysokým rozlišením (VGA) pro digitální snímky a videozáznam.



MMS

Vytvořené snímky ze zabudované VGA kamery si prohlídněte na velkém displeji a zašlete je svým přátelům. Také můžete zaslat vlastní videoklipy.



Zoom funkce

Se zoom funkcí u CX65 můžete přiblížit část děje, která je pro Vás důležitější