Info výrobce


Samsung SGH S8300 Ultra Touch

Styl budoucnosti


Design Ultra.

Označení Ultra udělujeme pouze těm mobilům, kterým se podařilo dosáhnout perfektní vyváženosti mezi vnitřními a vnějšími rysy. Perfektní styl neznamená jen vnější design, ale také inteligentní funkce uvnitř. Nové trendy vycházejí nejen z designu, ale hlavně z celkového stylu. S přístrojem UltraTOUCH budete o krok před ostatními. Nechte se zlákat jeho prostou a zároveň sofistikovanou krásou.

Dokonalé uživatelské rozhraní.

SAMSUNG UltraTOUCH nabízí to nejlepší plné dotykové ovládání na světě. Snadno a intuitivně ovládat funkce mobilu, listovat fotkami, navigovat v mapách a surfovat po webu nebylo nikdy jednodušší a více interaktivní než s aktualizovaným rozhraním TouchWiz UI. Na displej lze přetáhnout a umístit online widgety, které vám jediným klepnutím zpřístupní oblíbené aplikace a nabídnou nekonečné možnosti přizpůsobení, díky kterým se váš telefon stane opravdu jedině vaším. Výsuvná klávesnice 3x4 pak nabízí alternativu k atraktivnímu dotykovému displeji.

Dokonalá multimédia.

Jak se dá u produktů SAMSUNG očekávat, UltraTOUCH je nabitý technologiemi. Obsahuje 8Mpix fotoaparát s bleskem LED, který zachytí úžasné snímky, spolu s blogovacími fotografickými funkcemi, díky kterým se o své zážitky můžete okamžitě podělit s ostatními. UltraTOUCH také nabízí GPS navigaci s podrobnými mapami, které uživatele vždy dovedou přesně do cíle. Funkce geo-tagging umí pomocí čipu GPS doplňovat snímky o informaci o geografické poloze, což usnadňuje jejich využití v sociálních sítích a fotografických webových albech.