Info výrobce


Samsung SGH C3050

výsuvný telefon pro lepší život


Mobilní telefon C3050 svými dokonalými vlastnostmi – od dynamických multimediálních funkcí až po elegantní a vytříbený design – potěší oči i uši. Zachyťte svět v širokoúhlých záběrech pomocí fotoaparátu s náhledem na celém displeji a podporou panoramatických fotografií nebo si pomocí hudebního přehrávače kdykoli užívejte své oblíbené melodie. Luxusní detaily se snoubí s kultivovaností a výsledkem je mobilní telefon, který skvěle vypadá a také se skvěle používá.

styl, který zapůsobí

Za čistými liniemi a minimalistickým designem se skrývá mnohem více, než se na první pohled zdá. C3050 svou subtilností a sofistikovaností osloví stylové uživatele. Štíhlé tělo je dokonale ergonomické a snadno vám vklouzne do dlaně i do kapsy. Design tohoto výsuvného telefonu je nejen velice moderní, ale také funkční. Rozměrný displej o úhlopříčce 2" je pohledný a zároveň impozantním způsobem zobrazuje obsah telefonu.

hudba pro vaše uši

C3050 je jako váš osobní jukebox s vašimi oblíbenými skupinami, alby a skladbami a nabízí hudební zábavu, kdykoli na ni dostanete chuť. Uložte si svou oblíbenou hudbu na kartu microSD a poslouchejte ji do sytosti. Díky přehrávání na pozadí lze poslouchat skladby a zároveň používat jiné aplikace telefonu. Chcete-li slyšet nejnovější hity, stačí si naladit FM rádio s nepřetržitým proudem hudby, zpráv a informací. I na cestách se tak můžete pohodlně usadit a užívat si hudbu.

dokonalé fotografie

Zachyťte ve svém mobilu vše, co hýbe světem. Zabudovaný fotoaparát s rozlišením VGA je vždy připraven pořídit snímky vašich vzácných okamžiků tak, jak se právě dějí. Telefon pořizuje dokonalé fotografie, které můžete spojit a vytvářet tak působivá panoramata. Své svěží fotografie si můžete prohlížet na velkém displeji, na kterém vaše vzpomínky kdykoli znovu ožijí.