Info výrobce


HTC T7272 Touch Pro


HTC Touch Pro™ nabízí snadné ovládání díky elegantní dotykové obrazovce zrovna tak rychlé psaní na plnohodnotné klávesnici, a to vše s maximální komfortem.

2,8palcový dotykový VGA displej poskytuje čtyřikrát vyšší rozlišení než většina obdobných zařízení. Ostré zobrazení e-mailů, dokumentů a webových stránek je tak samozřejmostí.

3D TouchFLO™ představuje fantastický způsob rychlé manipulace s běžnými úkony, jakými jsou odesílání zpráv, kontrola kalendáře nebo volání. Dotykem lze ovládat i přehrávání mediálních souborů, vyhledávání kontaktů a prohlížení internetu.

Práce jde tak ruku v ruce se zábavou. Orientace na webových stránkách vypadá naprosto stejně jako na PC, protože díky novému 3D TouchFLO™ rozhraní umožňuje jejich snadné posouvání a přibližování a zobrazí je přesně tak, jak je potřeba.Zobrazení se navíc hravě změní z vertikálního na horizontální jednoduchým otočením přístroje.

Výsuvná5ti řadá QWERTY klávesnice nabízí snadné zvládání úkolů spojených s psaním delších textů při zasílání e-mailů nebo při práci s dokumenty Microsoft Office®.

Vysokorychlostní připojení zajistí nepřetržité spojení nejen s kolegy, bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Integrovaný systém GPS a kompatibilní mapový softwareslouží jako přesný satelitní navigační systém typu „turn-by-turn“

Wi-Fi a TV-out představují nedílnou součást práce, ve které je zapotřebí představit perfektní PowerPoint® prezentaci.

HTC Touch Pro je realitou dnešního dne.

Klíčové vlastnosti

Mobilní internet umožňuj stahování dat s rychlostí odpovídající širokopásmovému připojení s využitím technologií HSPA a Wi-Fi®.

2,8palcový dotykový displej s čtyřnásobně vyšším rozlišením oproti většině telefonů.

Nové uživatelské rozhraní 3D TouchFLOTM .

5ti řadá QWERTY klávesnice pro rychlé a snadné psaní textů.

Fotoaparát s rozlišením 3,2 megapixelů, automatickým zaostřováním a bleskem.

Paměťový slot microSD™pro rozšíření kapacity

Integrovaný systém GPS s mapovým softwarem jako satelitní navigační systém typu „turn-by-turn“



* HTC TV Out kabel