Info výrobce


Siemens SX1

chytrý telefon s velmi netradičním ovládáním


Unikátně řešená klávesnice, neotřelý design a světově maximálně vybavený telefon funkcemi a aplikacemi v klasické velikosti telefonu SX1 - perfektní pro náročné uživatele mobilních telefonů.



SX1 má umístěná tlačítka na obou strannách telefonu, než je obvyklé oproti klasické klávesnici, to dává ucelený vzhled. Tato designová inovace je také podtržena velkým displejem s 65 000 barvami s vysokým rozlišením umístěným ve středu telefonu bez omezení dané klasickou klávesnicí. SX1 díky tomu váží pouze 116 gramů. Tlačítka umístěná pod displejem ulhčují navigaci a přímý přístup k aplikacím.



Skvělé vlastnosti, SX1 nabídne zábavu i podpoří Vaše obchodní aktivity. Vše sbaleno do 110ccm objemu: video přehrávač, záznam videa, audio přehrávač a FM rádio; nelimitované možnosti her na základě Series60 nebo Java (J2ME); plně rovnocené byznys aplikace porovnatelné s malými PDA, včetně lokálních a bezdrátových synchronizací. Kombinace posledních herních možností a obchodních aplikací činí telefon SX1 perfektním pro ty kteří "trdě pracují a ještě tvrději hrají".



Vlastnosti

SX1 je ideální zařízení pro skupinu lidí, kteří "trdě pracují a ještě tvrději hrají" a kteří si přejí doáhnout světa pomocí konečků prstů.



Rádio - novinky na dosah!

Jedna z výhod: SX1 nabízí FM rádio (87,5-108 MHz). Poslouchejte hudbu nebo zprávy a zůstaňte informovaní.. Uložte až 6 svých oblíbených stanic i z názvem a vybírejte je rychle pomocí postraních tlačítek.



Záznam videa - snadné!

SX1 je dokonalý mobilní telefon s video přehrávačem, video záznamem a digitálním fotoaparátem. Tvořte! Zaznamenejte, posílejte a přijímejte fotografie a video klipy. Sledujte vše na přehledném, velkém displeji.



Hrejte hry - vzrušující!

SX1 nabízí vysoké rozlišení pro přehrávání her a jiných aplikací. Hrejte jednu s předinstalovaných her a zažijte chvilky vítězství.Tato zábava je pro ty kteří "trdě pracují a ještě tvrději hrají".



Velké obchody - Vaše ruka má k dispozici řešení!

Všechny důležité obchodní nástroje jsou Vám k dispozici, včetně propracovaného kalendáře s kterým Vy můžete synchronizovat všechny schůzky a termíny s Vaším PC - dokonce i na dálku pomocí SyncML. K dispozici je plně funkční adresář pro vkládání kompletních informací o kontaktu, poznámkový blok pro zápis poznámek, hlasitý režim telefonování, vytáčení hlasem, e-mail klient, rychlý přístup na Iternet, Bluetooth™ rozhraní a také rozšiřitelná paměť.



MMS - buďte kreativní!

Tato nová, oblíbená služba Vás zapojí do vytváření, zasílání a přijímání multimediálních zpráv. Napište textovou zprávu, doplňte ji zvukovým efektem a fotografií. Nebo vložte krátkou video sekvenci.



Procházet menu - pomocí joystiku!

Cokoliv na jeden klik: jednoduchá, průzračná navigace. S unikátní SX1 pěti cestným joystikem, se snadněji dostanete do vybrané aplikace. Rychlý přístup nebyl nikdy rychlejší. SX1 má dvě programovatelné tlačítka, kontextové menu a přímý přístup do kamery.