Info výrobce


HTC T5353 Diamond 2


Důvěrnější konverzace

V dnešním světě má konverzace několi podob – hlasem počínaje, textem konče… na druhém konci je ale vždy osoba. HTC Touch Diamond2 Vám dá víc než jen návod, jak s lidmi komunikovat.

Když se nyní podíváte na své kontakty, uvidíte historii konverzace v libovolné podobě. Nezáleží na tom, jestli si chcete prohlédnout poslední e-maily, zatímco telefonujete nebo přemýšlíte o poslední zprávě od přítele – všechny Vaše interakce budou přehledně uspořádány v komunikační struktuře s danou osobou.



Rozšiřte své obzory

Nesporný fakt o smartphone zařízeních… velký displej na malém telefonu je luxus. Proto jsme roztáhli displej u Touch Diamond2 na maximální možnou velikost, zatímco původní rozměry zůstaly zachovány. Užijte si videa, webové stránky, fotografie a další obrázky na širokém a ultra ostrém displeji. Vysoké rozlišení displeje odhalí detaily v nejživější možné formě.

Krása se snoubí s dovedností

V dnešní době je telefon jednou z mála věcí, kterou máme pořád při sobě. Pomáhá nám nejen v udržování kontaktu s přáteli, obchodními partnery a různými událostmi, ale zároveň slouží jako módní doplněk. Touch Diamond2 je perfektním společníkem ve všech směrech, přičemž zdůrazňuje Váš smysl pro styl.