Info výrobce


LG KM 900 Arena

Multimediální centrum


INTUITIVNÍ
Snadno ovladatelné virtuální 3D menu nabízí pohodlné vertikální i horizontální listování v kontaktech, zprávách nebo multimediálních souborech. Práce s položkami je velmi intuitivní, a tak jeho majitel využije moderní funkce již krátce po prvním zapnutí přístroje.

RYCHLÉ
Uživatelské rozhraní bylo navrženo s cílem maximálně využít komfort ovládání přístroje přes širokoúhlý celodotykový displej a rychlé spustit požadované funkce. Prostorové menu ve tvaru kostky s nabídkou různých položek uživatel efektně otáčí a edituje pomocí prstu. Čtyři strany umožňují přístup k hlavním položkám výrazně rychleji než přes menu s jednou úvodní obrazovkou.

MULTIMEDIÁLNÍ
LG ARENA je prvním světově představeným mobilních telefonem s funkcí Dolby Mobile surround. Tato technologie posouvá kvalitu zvuku z filmů a hudby na novou úroveň. Zabudovaný konektor 3,5 mm si poradí s jakýmikoliv standardními sluchátky.
Širokoúhlý třípalcový dotykový displej disponuje špičkovým rozlišením WVGA a 16 miliony barev. Díky tomu je ideální pro sledování DivX nebo Xvid filmů i náročnými diváky.
Nahrávání ve kvalitě DVD přináší obraz vhodný i pro přehrávání na televizoru s velkou úhlopříčkou. Pro plynulé zachycení rychlých scén slouží nahrávací režim 120 snímků za sekundu.
Telefon LG ARENA umí pracovat s daty až do velikosti 40 GB. Osm gigabajtů je uloženo přímo v telefonu, zbývajících 32 GB na microSD kartě. K využití multimediálních funkcí vybízí i velmi vysoká výdrž, a to například až 30 hodin přehrávání MP3 souborů.
Pětimagapixelové přístroje nejsou novinkou, ovšem LG ARENA díky nejmodernějším technologiím a kvalitě optiky Schneider Kreuznach přináší fotografie a videa lepší než kdykoliv dřív. Uživatel volí z manuálního nebo automatického režimu.
Hudbu, videa či fotky lze rychle sdílet na sociálních sítích díky 3G HSDPA (7,2) a wi-fi. Telefon rovněž podporuje mobilní služby portálu Google, jako je vyhledávání, mapy, e-mail, YouTube nebo blogy. Mezi blízké funkce patří A-GPS a geotagging.
To vše je uvnitř tenkého kovového těla. Temperované sklo s vysokou výdrží udržuje telefon bez známek opotřebení. K dispozici bude ve stříbrném a titanově černém provedení.