Info výrobce


HTC T8282 BlackStone HD CZ


Připravte se na jedinečný multimediální zážitek. Sledujte filmy, surfujte po internetu a užívejte si neuvěřitelně vysokého rozlišení. Inspirujte se zařízením Touch HD.

Vychutnejte si hudební videoklipy, filmy a stream v kvalitě, o které jste ani nesnili. Internet máte stále po ruce... klidně doma zapomeňte notebook... Velký počet pixelů na 3,8palcovém displeji WVGA a bezproblémové dotykové ovládání TouchFLOTM 3D zajišťují opravdový komfort při práci.

Extrémně rychlá technologie 3.5G umožňuje surfování a stahovaní skutečně vysokou rychlostí (broadband). V síti HSDPA je rychlost stahování s Touch HDTM až 7,2 Mb/s – nudné čekanípři práci či hraní je nyní minulostí.

Nová karta Stock (akcie) přináší aktuální čísla z burzy. Nabídka hlavního menu umožňuje, aby Vaše e-maily, zprávy a kalendář byly vždy na dosah ruky.

Zvolte směr, nechte si zobrazit satelitní mapy a nalezněte svou pozici pomocí GoogleTM Maps. Díky širokému displeji jsou mapy větší a ostřejší . Klepnutím na ovládací prvky na displejizískáte pomocí zoomu další detaily . S tímto zařízením má navigace úplně nový rozměr.

Klíčové vlastnosti

S širokým 3,8palcovým displejem WVGA (480 X 800 pixelů) si na cestách budete připadat jako v kině
Inovativní uživatelské rozhraní TouchFLOTM 3D skvěle reaguje na pohyby vašeho prstu při výběru kontaktů, prohlížení Internetu a spouštění médií
Surfujte po Internetu a stahujte soubory vysokou rychlostí s připojením HSDPA
Google MapsTM na širokém displeji
Kvalitní obrázky a videa díky 5megapixelovému fotoaparátu, 3,5mm audio konektor, díky kterému lze k přístroji Touch HDTM připojit většinu audio příslušenství