Info výrobce


Samsung SGH S3110


Kompaktní a štíhlý tvar telefonu Samsung S3110 oživuje 1,3 Mpix fotoaparát, MP3 přehrávač a FM rádio. S přístrojem Samsung S3110 si do sytosti vychutnáte požitek mobilní komunikace. Jste připraveni?

štíhlá konstrukce s nádechem elegance

Malý přístroj se snadno vejde do ruky i do kapsy, přesto však představuje nezaměnitelný styl, díky kterému vyniká v davu. Barevné lemování po stranách, na tlačítkách a kolem objektivu fotoaparátu vytváří přitažlivý design. To spolu s lesklým 2palcovým displejem dává tomuto mobilu výrazný moderní vzhled s nádechem elegance.



Propojte se.

Můžete být volný jako pták a zároveň být stále ve spojení se všemi důležitými záležitostmi. Váš mobilní telefon s podporou technologií Bluetooth 2.1 a USB Full Speed je výkonný komunikační nástroj. Obě tyto technologie usnadňují přenos souborů a nabízejí jednoduchý přístup k bezdrátovým tiskárnám a bezdrátovým sadám sluchátek s mikrofonem. Funkce WAP 2.0 uživatelům umožňuje stahovat internetový obsah přímo do mobilního telefonu. Paměť 20 MB + až 8 GB na kartě microSD nabízí velkorysý úložný prostor pro všechny vaše hudební skladby, obrázky a další soubory!



Plný vzrušení.

Díky technologii zvuku SAMSUNG DNSe se můžete spolehnout na hlasitý a prostorový zvuk i u tak malého přístroje, jakým je Samsung S3110. Tento telefon vám díky schopnosti přehrávat soubory MP3, pohodlně uložené na kartě microSD, nabídne vlastní přenosný jukebox. A to není všechno - díky funkci záznamu FM rádia si můžete nahrát skladby i z rádia a zařadit je do své hudební sbírky nebo je použít jako vyzváněcí tóny. S fotoaparátem 1,3 Mpix ovládaným tlačítkem rychlé volby na navigační klávesnici můžete jediným stiskem aktivovat fotografické funkce a okamžitě zachytit jedinečné momenty.