Info výrobce


Samsung SGH i8510 Innov8

Špičkový společník pro zábavu


Jedině Samsung innov8

Užijte si zábavu naplno se dvěma klasickými 3D hrami - FIFA2008 a Asphalt 4 - které jsou na mobilu Samsung innov8 exkluzivně k dispozici. A v neposlední řadě s podporou DNSe 2.0 zažijete hlasitý, špičkový prostorový zvuk. To nabízí jedině Samsung innov8.



GPS navigace

Bezproblémové stahování obsahu od jiných dodavatelů ještě nikdy nebylo tak snadné a zábavné. A protože jste to chtěli, vybavili jsme Samsung innov8 vyspělými A-GPS navigačními nástroji, takže budete vždycky vědět, kde jste a kam jdete - ať se touláte po světě, nebo jen hledáte domluvenou hospodu. Hrajte si chytřeji.



Chcete se podělit o radost?

Chcete se podělit o radost? Bezdrátová technologie DLNA vám umožňuje okamžitě přenášet digitální obsah do televize nebo počítače tak snadno, že tomu nebudete chtít uvěřit. Stisknutím jediného tlačítka můžete rychle zobrazit dokonale vykreslené 8MP fotografie, videa a další média a neustále bavit svou rodinu a přátele. Jde to hravě.



Pohodlné surfování po webu

Přímo na svém mobilu můžete hravě surfovat! Díky zvláštním funkcím jako optické myši, automatickému otáčení displeje a možnosti zobrazení na výšku i na šířku si nyní můžete plnohodnotně užít zábavní, ekonomické i sportovní weby s pohodlím a plynulostí srovnatelnou s počítačem. Vynikajícím rozhraním to ale nekončí. Aplikace třetích stran pro platformu S60 vám umožní být architektem vlastních mobilních zážitků.



Ergonomické ovládání

Původní design a uživatelské rozhraní se tu snoubí s hladkou konektivitou. Jinak řečeno, tady je vaše hřiště. Zaoblené a štíhlé 17,2 mm tělo telefonu Samsung innov8 se vám pohodlně vejde do dlaně nebo kapsy, takže nebudete mít problém s přenosností. A s přizpůsobeným, interaktivním uživatelským rozhraním S60 a widgety pro zobrazování informací v reálném čase nabízí Samsung innov8 dokonalou rovnováhu mezi funkcí a formou.