Info výrobce


Samsung SGH S7350 Ultra S

Od stylu k výkonu


Samsung UltraS je špičkový vysouvací mobilní telefon, u kterého se styl snoubí s výkonem. Jeho elegantní provedení se štíhlým profilem, lehce zaoblenými okraji, čistou, sametovou zadní stranou a širokoúhlým, vysoce kvalitním displejem je potěchou pro oči. Nechybí ani řada propracovaných funkcí, s nimiž budete moci stylově komunikovat, užívat si zábavy a být ve spojení.



Elegantní a sametově hladký

Vytříbený design telefonu UltraS, který nijak nezaostává za jeho schopnostmi, se vyznačuje štíhlostí, jemnými křivkami a sametově hladkým povrchem. Telefon je snadno přenosný a pohodlně uchopitelný a díky tloušťce pouhých 12,6 mm vás může doprovázet kamkoli, v dlani nebo v kapse. Tento přístroj vypadá skvěle z libovolného úhlu – od přední strany, které dominuje vynikající lesklý širokoúhlý displej, až po zadní kryt s čistými liniemi.



Multimediální klenot

Tento mobilní telefon dokáže vše, co si umíte představit. Obsahuje špičkový fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů, se kterým můžete kdykoli pořizovat fotografie a video ve vysoké kvalitě. UltraS nabízí zábavu i pro vaše uši. Své oblíbené skladby budete mít stále na dosah a stažené hudební soubory snadno uložíte na kartu microSD. A dostanete-li chuť na aktuální hudbu či informace, můžete kdykoli naladit FM rádio.



Panoramatické mobilní zobrazení

Širokoúhlý displej telefonu UltraS je oknem k vašim mobilním zážitkům a dokonalým plátnem pro vaše potřeby. Velký 2,6 palce displej poskytuje ohromující rozlišení 240 x 400 MQVGA, které je ideální pro prohlížení fotografií, Googlu, map GPS nebo webových stránek. Už žádný nahuštěný text nebo maličké fotografie! A díky automatickému otáčení zobrazení lze snadno přecházet mezi orientací na výšku a na šířku a plně tak využívat možnosti displeje.