Info výrobce


Samsung SGH S7220 Ultra B

Nepřekonatelný stylový a kompaktní telefon klasického tvaru


Samsung Ultra je telefon klasického tvaru ve špičkovém štíhlem designu s jemným zakřivením a oživujícími prvky. Ohromující je i jeho displej, nejlepší v oboru. Když na 2,2 palce displeji AMOLED zobrazíte fotografie pořízené 5megapixelovým fotoaparátem, zaručeně upoutáte pozornost ostatních.



Špičkový design

To, co používáte každý den, je odrazem vašeho osobního stylu. Oceníte elegantní design s propracovanými kovovými detaily. Stylové uživatele osloví jednoduchá, ale sofistikovaná krása tohoto klasického telefonu. Díky kompaktní velikosti je telefon snadno přenosný a v kapse či kabelce ho ani nepostřehnete.



Špičkový fotoaparát

Pomocí telefonu můžete snadno zachytit vzácné okamžiky v podobě fotografií v úžasně vysoké kvalitě. Praktický a snadno použitelný zabudovaný fotoaparát nabízí jednoduchý způsob, jak uchovat vaše vzpomínky v digitální podobě. Díky profesionálním funkcím není nutné nosit s sebou samostatný fotoaparát.



Hudební zábava

Tento mobilní telefon je vždy po ruce a nabízí pohodlný přístup k hudbě, aniž byste potřebovali další zařízení. Budete moci poslouchat své oblíbené skladby ve formátu MP3, které budou díky vysoké kapacitě karty microSD neustále dostupné.



Špičkový displej

Při používání displeje v různých aplikacích vás ohromí jeho neuvěřitelná kvalita. Displej AMOLED je jasnější a živější než jiné displeje mobilních telefonů a nabídne vám lepší zážitek při prohlížení fotografií či videa nebo při procházení webu.

záznam videa

Pořizovat lze nejen fotografie, ale také video. Budete moci uchovat důležité okamžiky tak, jak proběhly. A díky zřetelnému zobrazení na displeji AMOLED vás potěší i přehrávání videa.



FM rádio

S tímto telefonem budete mít okamžitý přístup k populární hudbě a aktuálním informacím a zprávám. Oceníte pestrost nabízeného obsahu, který je zdarma a nevyžaduje stahování žádných souborů. Systém RDS informuje o názvu stanice, skladby a pořadu, takže budete mít neustále přehled o tom, jaké skladby posloucháte.



Možnosti připojení

Díky připojení Bluetooth 2.1 EDR a USB 2.0 budete mít přístup k dalším sítím a mobilním zařízením včetně mobilních tiskáren a stereofonních sluchátek. Obě tyto služby umožňují rychlé přenášení obsahu. A služba HSDPA nabízí rychlé připojení OTA pro stahování souborů.