Info výrobce


Nokia 2760


Nokia 2760 je velmi elegantní telefon ve véčkové úpravě a netradiční barvě. Na přední straně u zavřeného telefonu dominuje monochromatický sekundární displej, který zobrazuje aktuální čas a čočka vestavěného fotoaparátu. Na sekundárním displeji se zobrazuje také, kdo volá. Po otevření zaujme dobře navržená klávesnice s velkými tlačítky.

Vestavěný fotoaparát má čtyřnásobný optický zoom a dokáže nahrávat také video. Poslechnout si můžete buď FM rádio nebo MP3 soubory, které jde použít také jako vyzvánění. Několik jich najdete přímo v telefonu a několik polyfonních (24-hlasých) vyzváněcích melodií.

Nokia 2760 zvládá sítě EGSM (900/1800) a GSM (850/1900). Pro spojení s počítačem můžete použít Bluetooth 2.0. Pro surfování na internetu je přichystán WAP 2.0 web browser (xHTML) a e-mailový klient.

Kromě obyvyklých SMS a MMS můžete pro komunikaci s okolím použít hlasové zprávy (Nokia Xpress Audio Messaging) a dokonce i populární "kecálky", neboli instatní messangery typu ICQ.

Adresář telefonu Nokia 2760 pojme úctyhodnou tisícovku kontaktů a vestavěná paměť má kapacitu 11 MB. Pro práci a organizaci času zde najdete vylepšený organizér s možností měsíčních a týdenních pohledů, výbornou kalkulačku a převodník měn.

Dlouho chvíli si můžete zpestřit některou ze čtyř vestavěných her. další hry je možné stáhnou z internetu. Přizpůsobit telefon svému vkusu je možné díky podpoře témat a tapet.