Info výrobce


SonyEricsson R306 Radio

Někdo to rád nahlas


Co je v něm?

Rádio - FM a AM

Buďte stále naladěni na své oblíbené rádio. Váš telefon přijímá rozhlasové vysílání v pásmu FM i AM a poskytuje tak přístup k široké nabídce stanic. Stačí položit telefon na stůl a promění se s přenosné rádio.

Stereo reproduktory

K aktivaci reproduktorů stačí přepnout na hlasitý odposlech. Lepší než souprava hands-free - podělte se o rádio a hovory s ostatními. Ještě bohatší zvuk získáte stisknutím tlačítka zvýraznění zvuku.

TrackID™ - rozpoznávání hudby

Co je to za zvuk? Stačí nahrát několik sekund hudby a TrackID (s využitím technologie Gracenote Mobile MusicID) vám během několika sekund zašle do telefonu název skladby, interpreta a album.

Vestavěný fotoaparát

Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.

Zachyťte akci

Videoklipy jsou ideální pro ty nečekané okamžiky, které se přihodí, když jste venku a užíváte života.

Zážitek s Bluetooth™

Bezdrátová technologie Bluetooth™ osvobozuje více než jen ruce - umožňuje komunikovat zařízením bez spleti drátů na vzdálenost až deseti metrů.

Predikativní zadávání textu

Pište textové zprávy s menším počtem stisknutých tlačítek. Telefon předvídá zadávané slovo a dokončí ho za vás.

MMS

Vyfotografujte místo, kde jste, nahrajte nebo napište pozdrav a pošlete ho jako zprávu MMS nebo e-mail. Posílejte fotografie, text a zvuk.

Vyzváněcí melodie MP3

Chcete slyšet svoji oblíbenou písničku při každém příchozím hovoru? Váš telefon umí nejen přehrávat MP3 soubory - můžete je použít také jako vyzváněcí melodie.

Budík s rádiem

Potřebujete se probudit v určitou hodinu? Čeká vás událost, kterou nesmíte zmeškat? Nastavte čas, kdy začne hrát vaše oblíbené rádio či vyzváněcí melodie, které vám ji připomenou.

Telefonní seznam

Uložte si do telefonu kontaktní informace o přátelích, rodině a kolezích.