Info výrobce


SonyEricsson S312


Co je v něm?

Klepněte myší, podržte, přetáhněte a bavte se - Media Go™

Dokonalý organizátor zábavy - díky aplikaci Media Go™ si své oblíbené multimediální soubory budete moci snadno vzít kdykoliv a kamkoliv s sebou. Přesouvejte své multimediální soubory mezi telefonem a počítačem pouhým přetažením. Konverze souborů je taky snadná: aplikace Media Go™ automaticky převede video a hudbu tak, abyste získali co možná nejvyšší kvalitu.

Photo fix pro lepší fotografie

Opravte fotografie, které nedopadly tak dobře, jak jste doufali. Stisknutím jediného tlačítka upravte jas a kontrast a vymáčkněte ze snímku maximum.

Vestavěný fotoaparát

Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.

Zážitek s Bluetooth

Bezdrátová technologie Bluetooth osvobozuje více než jen ruce - umožňuje komunikovat zařízením bez spleti drátů na vzdálenost až deseti metrů

Publikujte svůj život v blogu

Snadný způsob, jak sdílet život v obrazech. Pořiďte nebo vyberte fotografii, přidejte text a publikujte pro přátele a rodinu.

Budík

Potřebujete vstát v určitou hodinu? Máte událost, kterou nemůžete zmeškat? Nastavte čas a budík v telefonu zazvoní, aby vás upozornil.

Rádio FM

Všude kolem poletuje hudba - stačí ji naladit a užívat si. Váš telefon má integrované rádio FM.

TrackID™ - rozpoznávání hudby

Co je to za zvuk? Stačí nahrát několik sekund hudby a TrackID (s využitím technologie Gracenote Mobile MusicID) vám během několika sekund zašle do telefonu název skladby, interpreta a album.

Telefonní seznam

Uložte si do telefonu kontaktní informace o přátelích, rodině a kolezích.

PictBridge - tiskněte přímo ze svého telefonu

Vynechte počítač a software pro úpravu fotografií. Stačí připojit k telefonu tiskárnu, vybrat snímek a můžete tisknout.