Info výrobce


SonyEricsson C903

Skvělé snímky si zaslouží pozornost


Klepněte myší, podržte, přetáhněte a bavte se - Media Go™
Dokonalý organizátor zábavy - díky aplikaci Media Go™ si své oblíbené multimediální soubory budete moci snadno vzít kdykoliv a kamkoliv s sebou. Přesouvejte své multimediální soubory mezi telefonem a počítačem pouhým přetažením. Konverze souborů je taky snadná: aplikace Media Go™ automaticky převede video a hudbu tak, abyste získali co možná nejvyšší kvalitu.
Cyber-shot™
Digitální fotoaparát Sony Ericsson s megapixely přináší ostré snímky ve vysokém rozlišení s dalšími funkcemi, běžnými u samostatných přístrojů.
Rozpoznání obličeje
Chcete mít lidi na snímcích ostré a jasné? Aktivujete-li funkci rozpoznání obličeje, fotoaparát automaticky vyhledá obličej v hledáčku a zaostří na něj.
Akcelerometr - automatické otáčení
Prohlížejte si obrázky na výšku i na šířku. Chcete-li přecházet mezi režimy, stačí otočit telefon a obraz ho bude následovat.
Blesk fotoaparátu
Špatné světelné podmínky vás nezastaví. Fotografický blesk umožňuje zachytit dobré snímky i v interiéru.
Webové album
Sdílejte své fotografie okamžitě. Odešlete je na webové album, kde si je mohou všichni prohlédnout.
Wayfinder Navigator™
Máte-li po ruce C903, neztratíte se, ať vás vaše cesty zavedou kamkoliv. Paměť telefonu obsahuje zkušební verzi* aplikace Wayfinder Navigator™. S podrobnými navigačními pokyny, neomezeným přístupem k internetovému plánovači tras a mapami ke stažení* se neztratíte. (*Délka zkušebního období a pokrytí mapami se může v různých oblastech lišit.)
Zachyťte úsměv
Stiskněte klávesu Smile Shutter™ a máte záruku, že na fotografii budete mít šťastné lidi. Váš telefon C903 si počká na úsměv - jakmile se objeví, ihned jej vyfotografuje.
BestPic™
Aktivujte Bestpic™ a vyfotografujte devět snímků těsně za sebou - jediným stisknutím spouště fotoaparátu. Ty, které se vám líbí, si nechte, ostatní vymažte.
GPS značkování
Zapněte fotoaparát a využijte služeb založených na zjištění polohy. Vyfotografované snímky si nechte označit informacemi o místě pořízení.
PictBridge - tiskněte přímo ze svého telefonu
Vynechte počítač a software pro úpravu fotografií. Stačí připojit k telefonu tiskárnu, vybrat snímek a můžete tisknout.