Info výrobce


SonyEricsson J105i Naite

Žijte ekologicky


Klepněte myší, podržte, přetáhněte a bavte se - Media Go™

Dokonalý organizátor zábavy - díky aplikaci Media Go™ si své oblíbené multimediální soubory budete moci snadno vzít kdykoliv a kamkoliv s sebou. Přesouvejte své multimediální soubory mezi telefonem a počítačem pouhým přetažením. Konverze souborů je taky snadná: aplikace Media Go™ automaticky převede video a hudbu tak, abyste získali co možná nejvyšší kvalitu.



Zelenější volba

GreenHeart™ je iniciativa zaměřená na snižování negativních vlivů na životní prostředí. Recyklovanými plastová pouzdra, nulový obsah olova a méně chemikálií, návod v elektronické formě, velmi kompaktní balení a nabíječky s nízkou spotřebou energie: telefon Naite™ je zkrátka volba, která šetří životní prostředí a přispívá k trvale udržitelnému rozvoji.



Hledejte a nacházejte

Stačí v pohotovostním režimu vybrat volbu Hledat, otevře se vyhledávač Google™ a je to - Internet v ruce. Potřebujete-li spolehlivou a přehlednou navigaci, použijte Google™ Maps.



3G

Rychlý a snadný přístup k širokopásmovému Internetu. Na cestách využívejte videohovory, přenos zvuku a videa, surfování po webu, zprávy MMS a e-mail.



Vestavěný fotoaparát

Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.



Push e-mail

Okamžitý e-mail ve vašem mobilním telefonu, přesně jako v domácím počítači. Zprávy jsou odesílány přímo do vašeho telefonu, jakmile se objeví.



Zelené nápady EcoMate

Potřebujete poradit, jak žít ve větším souladu se životním prostředím? Zábavnou formou se to dozvíte prostřednictvím předinstalované aplikace EcoMate. EcoMate nabízí praktické rady, test a dokonce virtuálního mazlíčka.



Telefonní seznam

Uložte si do telefonu kontaktní informace o přátelích, rodině a kolezích.



Videohovor

Na telefonu 3G uvidíte, kdo hovoří. Během videohovoru vidíte vysílané video osoby, s níž hovoříte, a ona může vidět vás.



Web kdekoliv

Skutečně mobilní Internet vám umožní procházet web a efektivně zpracovávat e-maily z pohodlí vašeho telefonu, ať jste kdekoliv.



MMS

Vyfotografujte místo, kde jste, nahrajte nebo napište pozdrav a pošlete ho jako zprávu MMS nebo e-mail. Posílejte obrázky, text, zvuk a video.



Blog pro videa

S telefonem získáte zdarma vlastní, osobní blok. Tak proč pro něj nepřidat nějaké pohyblivé obrázky? Natočte videoklip, několikrát klepněte a je odeslaný.



Rádio FM

Všude kolem poletuje hudba - stačí ji naladit a užívat si. Váš telefon má integrované rádio FM.