Info výrobce


Samsung B3410


Další z řady dotykových telefonů bude model B3410, jenž je zaměřen především na komunikaci, která je díky výsuvné QWERTY klávesnici hračkou.
Samsung B3410 je vybaven dotykovým displejem s úhlopříčkou 2,6 palců a klasickým QWGA rozlišením. Displej je schopen zobrazit až 252 tisíc barev.
Model je vybaven oblíbeným systémem UI a uživatelským rozhraním Touch Wiz, které velmi dobře umožňuje přizpůsobit pohotovostní režim představám uživatele.
Na plochu si můžete přesunout jen ty zástupce aplikací, které opravdu využíváte. budete tak mít ihned k dispozici oblíbené programy a zároveň širokou nabídku aplikací v postranní liště.
Tato novinka je zaměřena především na komunikaci. QWERTY klávesnice umožňuje pohodlné psaní textových zpráv nebo snadnou komunikaci v sociálních sítích. Takže napsat zprávu kamarádovi na Facebook bude dílem okamžiku.
Multimediální výbavu tvoří především hudební přehrávač, FM rádio nebo 2MPx fotoaparát. Z datových přenosů bude telefon Samsung B3410 podporovat GPRS, EDGE a samozřejmě Bluetooth. Vnitřní paměť která je 30MB bude rozšiřitelná pomocí MicroSD karet.
Telefon bude mít rozměry 102 × 52 × 16 mm a váhu 114 gramů. Na českém trhu by se telefon měl začít prodávat v průběhu měsíce ledna.