Info výrobce


Samsung S7070 Diva

Exkluzivní dáma mezi telefony


Ryze dámský mobil v elegantní bílé barvě atraktivního designu s dotykovým displejem. Přístroj používá uživatelské prostředí TouchWiz a nabízí Vám elegantní stylový design. Záda telefonu jsou oblá s efektní plastickou strukturou tvořenou našikmo poskládanými čtverci a obdélníky. Navíc má mobil elegantně navržené boční ovladače i kryt konektoru. Telefon obepíná kovový rámeček, jenž mu dodává nezaměnitelný vzhled. Potvrzovací klávesa je v nevšedním tvaru diamantu. Nový Samsung je poměrně malý i tenký s hmotností 94 gramů, dámskou kabelku Vám tedy příliš nezatíží.
Dotykový displej o úhlopříčce 2,8 palce nabízí rozlišení QVGA. Displej je aktivní typu TFT a dokáže zobrazit 16 milionů barev. Zobrazovací schopnost má na velmi dobré úrovni s jemným rastrem a sytými barvami.
Mobilní přístroj nabízí tři plochy v pohotovostním stavu. Mezi nimi se dá přepínat pouhým přejetím prstu do stran. Samsung S7070 se může také pochlubit skvělou výdrží na příjmu, a to až 10 dnů. Telefonní seznam nabízí 2000 kontaktů, kdy každý z nich může být ještě doplněn o dostatečné množství informací. V seznamu se můžete pohybovat pomocí rolování nebo posuvným jezdcem. Pro každý kontakt můžete zvolit vlastní tón. Samotná paměť telefonu Vám uchová až 500 textových zpráv. Při psaní Vám telefon oznamuje počet zbývajících znaků z celkového počtu 2295.
Multimediální funkce zastupuje povedený hudební přehrávač a FM rádio s RDS. Telefon můžete připojit k počítači přes Bluetooth 2.1 nebo pomocí datového kabelu USB 2.0. Fotografie můžete pořizovat 3,2 megapixelovým fotoaparátem s funkcí detekcí úsměvu a dalších několika efektů.
Technické parametry a specifikace:
Podporované sítě:
GSM 900/ 1800/ 1900 MHz
Datové přenosy GPRS třída 12, EDGE třída 12
Displej:
TFT
QVGA displej s úhlopříčkou 2,8 palce
Rozlišení 240 x 320 bodů, 16 mil. barev
Paměť:
Uživatelská paměť 40 MB
Slot pro paměťové karty microSD
Fotoaparát:
Rozlišení 3,2 megapixelů
Maximální fyzické rozlišení 2048 x 1536
Natáčení videosekvencí
Autofocus
Rozpoznání obličeje
Detekce obličeje a úsměvu
Telefonování:
Hasité telefonování
Kapacita telefonního seznamu 2000 kontaktů
Zprávy:
MMS zpráva
E-mailový klient
Další funkce:
Internetový prohlížeč
Prohlížeč obrázků
Video přehrávač
Hudební přehrávač
Java MIDP 2.0
FM rádio s funkcí RDS
Kalendář
Budík
Upomínky
Diktafon
Hry
Kalkulačka
Rozhraní:
USB 2.0
Bluetooth s profilem A2DP
WAP 2.0
Napájení:
Li-ion baterie 900 mAh
Výdrž na příjmu 800 h (GSM)
Hovorový čas 600 min (GSM)
Rozměry:
101 x 55 x 13 mm
Hmotnost:
94 g