Info výrobce


LG GW620

Chytrý telefon pro každého


Telefon se systémem Android

Systém Android byl stvořen pro aplikace. Prostřednictvím Android Market™ máte přístup k více než 20.000 aplikací, z nichž většina jich je zdarma. To znamená, že můžete personifikovat Váš telefon s aplikacemi, které potřebujete přesně pro svou práci a zábavu. Android podporuje aplikace vhodné nejen pro social networking, zprávy a práci, ale také myslí na zábavu a poskytuje spoustu aplikací pro multimedia v neposlední řadě hry. Již nikdy se nebudete nudit.

Vytáčení čísla pomocí dotyku obličeje na fotografi

Označte si své přátele na fotografiích a GW620 bude rozpoznávat jejich obličej na dalších snímcích. Volejte, posílejte SMS, MMS a e-maily jedním stiskem fotografie svému příteli.

Rychlý internet

Operační systém Android byl navržen tak, aby Vaše prohlížení internetu bylo co možná nejrychlejší a nejefektivnější. Jednoduše můžete stahovat hudbu, video i fotografie. Stejně tak můžete své zážitky sdílet a multimedia uploadovat např. na sociální sítě.

Komunikace přes Insatant Messengers a SMS chat

Užívejte si komunikaci se svými přáteli prostřednictvím Instant Messangeru. Využijte zobrazení SMS v chat módu.

Podpora Push-Email služeb

Nemusíte stále navštěvovat svou emailovou schránku z internetu, kdykoli budete potřebovat zjistit, zda-li Vám nedorazila z práva od Vašich přátel. Se službou Push-Email budete mít nové zprávy okamžitě po ruce.

Manažer sociálních sítí (Linkbook™)

Spojte se přímo se svými přáteli. Sdílejte své poslední zážitky prostřednictvím sociálních sítí ať jste kdekoli.

Klávesnice QWERTY v 5. řadách

Psát na mobilním telefonu nebylo nikdy snadnější. QWERTY klávesnice je pohodlnou a rychlou alternativou klasické telefonní klávesnice.