Info výrobce


HTC Smart CZ


HTC Smart je šikovné PDA s mnoha zajímavými vlastnostmi a schopnostmi. HTC nabízí vysoký výkon, exkluzivní funkce a špičkovou platformu včetně dostatečné podpory.

Mimo klasické funkce, které není třeba příliš podrobně rozebírat, je přístroj možné využít pro rozšířenou komunikaci. Máte možnost komunikovat telefonicky, dále pomocí SMS, MMS, e-mailu a internetu. Přístroj je multimediální, to dokazuje také skvělý fotoaparát, který umožňuje fotografovat snímky s rozlišením 3 Mpix s pevným zaostřováním, dále máte možnost nahrávat videa a poslouchat hudbu. HTC Smart podporuje řadu formátů: audioformáty aac, amr, qcp, m4a, mid, mp3, wav a wma; videoformáty 3gp, 3g2, mp4 a m4v. Veškeré záznamy si můžete prohlédnout na dotykovém 2.8" displeji s rozlišením QVGA. O plynulý chod se stará výkonný procesor s frekvencí 300 MHz, operační paměť RAM 265 MB. PDA pro komunikaci využívá operační systém Brew Mobile Platform s podporou HTC Sense. Komunikovat s okolím lze pomocí bezdrátové technologie bluetooth ver. 2.1. Data se ukládají na integrovanou paměť s kapacitou 256 MB nebo pro rozšíření lze využít slot pro paměťové karty typu microSD. HTC Smart disponuje rozhraním miniUSB 2.0 a 3.5 mm stereo audio jackem.

Multimediální komunikátor využívá pásma GSM/GPRS/EDGE s frekvencemi 850, 900, 1800, 1900 MHz, disponuje baterií s kapacitou 1100 mAh. HTC Smart má rozměry 104×55×12,8 mm a váží 108 g včetně baterie.