Info výrobce


SonyEricsson J20i Hazel

Usmějte se na chvilku


Sony Ericsson J20i Hazel



Pobavte se s Mozartem v parku. Dívejte se ve vlaku na zábavná videa. Přesouvejte je na libovolné místo. Nebo je vypněte a odpočiňte si. Telefon Hazel je skvělý také na práci.



Zelenější volba

GreenHeart je iniciativa zaměřená na snižování negativních vlivů na životní prostředí. Recyklovanými plastová pouzdra, nulový obsah olova a méně chemikálií, návod v elektronické formě, velmi kompaktní balení a nabíječky s nízkou spotřebou energie: telefon Hazel je zkrátka volba, která šetří životní prostředí a přispívá k trvale udržitelnému rozvoji.



Přímo z pohotovostního režimu - Widget Manager

Facebook? Twitter? Myspace? Všechny máte stále po ruce. Aplikace Widget Manager umožňuje přecházet mezi widgety v pohotovostním režimu.



Najděte cestu s aGPS

Již se nikdy neztratíte. Váš telefon je vybaven systémem aGPS. Služby založené na určování polohy vám pomohou najít cestu k cíli. Ke snímkům můžete přidat informace o místě pořízení - využijte funkce značkování GPS (geo-tagging).



Hledejte a nacházejte

Stačí v pohotovostním režimu vybrat volbu Hledat, otevře se vyhledávač Google a je to - Internet v ruce. Potřebujete-li spolehlivou a přehlednou navigaci, použijte Google Maps.



TrackID - rozpoznávání hudby

Co je to za zvuk? Stačí nahrát několik sekund hudby a TrackID (s využitím technologie Gracenote Mobile MusicID) vám během několika sekund zašle do telefonu název skladby, interpreta a album.



Přehrávač médií

Přehrávejte si hudbu a videa pomocí integrovaného přehrávače záznamů. Přehrávač podporuje několik formátů souborů.



Rozpoznání obličeje

Chcete mít lidi na snímcích ostré a jasné? Aktivujete-li funkci rozpoznání obličeje, fotoaparát automaticky vyhledá obličej v hledáčku a zaostří na něj.



Blesk fotoaparátu

Špatné světelné podmínky vás nezastaví. Fotografický blesk umožňuje zachytit dobré snímky i v interiéru.



Ať klidně prší

Běžte na čerstvý vzduch. A co když se obloha zatáhne? Trocha deště nikomu neuškodí. Telefon Hazel je odolný vůči stříkající vodě.