Info výrobce


Siemens ST60

elegantní vybočení


ST60 zaznamenává a zasílá video, má digitální kameru s 4 x zoom a skvělý 65 000ti barevný displej proty, kteří chtějí vše dokonalé.



Malá (87 gramů) ST60 s hladkými liniemi a kovovým vzhledem je chytrá a sexy. Siemens integroval kameru do telefonu pro záznam videa a pro zvětšení využijete 4x zoom na klasické snímky.Barevný displej Vám nabídne pohled na vytvořené snímky, které chcete zaslat přátelům jako MMS.



Navvzdory malým rozměrům, Siemens ST60 nabízí široký rozsah inteligentních ‘manžerských’nástrojů - email, detailní adresář, organizér s upomínací funkcí, převodník měn, kalkulátor a další. A tyto funkce snadno ovládáte pomocí 5-cestného joysticku.



Respektuje Vaší osobu, můžete personalizovat ST60. Můžete vytvořit unikátní 40-tónpvé melodie pro vyzvánění nebo stáhnout tóny a Java aplikace rychleji díky WAP 2.0 a GPRS technologii. A ovšem je k dispozici Java™ pro hry, např. Tetri. Příslušenství pro tento model ST60 je náhlavní souprava s PTT, datový kabel a Li-Ion baterie 750 mAh a nabíječ.