Info výrobce


SonyEricsson W20i Zylo

Měsíční chůze do práce


Kompatibilní s Windows 7

Chcete zjistit, co vám může nabídnout aplikace Windows 7 Device Stage™? Vezměte kabel USB a připojte telefon Zylo™ k počítači. Snadný přístup k aplikaci Media Go. Seznamte se s nástroji, které vám umožní maximálně využít vaší kreativity. Nebo jen odpočívejte a nechte se bavit.



Špičkový zvuk

Buďte na své uši hodní. Formát FLAC s vysokým rozlišením poskytuje skvělou kvalitu zvuku. Doplňte svůj telefon Zylo™ kvalitní náhlavní soupravou a užívejte si čistý zvuk (dodaná náhlavní souprava tuto funkci nepodporuje).



Zkuste hudební volání

Je vám líto nechat si svůj hudební vkus jen pro sebe? Zkuste hudební volání. Během volání vám může v pozadí hrát vybraná písnička. Nebo se zasmějte. Okořeňte volání humorem a vyberte zvuk do pozadí - ruch dopravy, jásající davy, jak je libo.



Rozpoznávání hudby

Co je to za zvuk? Stačí nahrát několik sekund hudby a TrackID (s využitím technologie Gracenote Mobile MusicID) vám během několika sekund zašle do telefonu název skladby, interpreta a alba.

Vše o službě TrackID™



Přehrávač Walkman®

S přehledným a intuitivním ovládáním přehrávače Walkman® je hledání hudby hračka.



Připojeni na Facebook™

Jaký byl život před Facebookem? S telefonem Zylo™ máte na dlani veškeré aktualizace stavu a přísun čerstvých zpráv. Dokonce i když nejste u počítače.



Řekněte to tweetem

Slova, nad kterými se zamyslíte. Myšlenky moudrých. Písnička, kterou jste právě zaslechli a o níž jste si našli vše pomocí funkce TrackID. Dejte o všem vědět svým přátelům, rodině a zbytku světa prostřednictvím služby Twitter™.



Music Genie - vytančete si vítězství

Poměřte své síly s přáteli. Našlapujte do rytmu. Zahrajte si Music Genie na vlastní hudbu a protančete se k vítězství.



Vestavěný fotoaparát

Vestavěný digitální fotoaparát s hledáčkem na displeji, vyhrazenými nabídkami a přímou spoluprácí s funkcemi telefonu pro práci s obrázky a zprávami.



Kompatibilní s YouTube™

Pouštějte si své oblíbené videoklipy, kolikrát chcete. A když se budete chtít s ostatními podělit o veselý moment, který jste nahráli, odešlete jej na web. Váš telefon je plně kompatibilní s YouTube™.



Rádio FM

Všude kolem poletuje hudba - stačí ji naladit a užívat si. Váš telefon má integrované rádio FM.