Info výrobce


Siemens M65

telefon do každého počasí


Aktivní lidé mohou mýt telefon dle posledních trendů bez kompromisů, které mohou vznikat různým životním stylem. Odolný povrch multimediálního telefonu se skutečným kovovým rámem zvyšuje užitné vlastnosti zvláště při pádu telefonu, v prašném prostředí a při stékající vodě.



Široký rozsah vzrušujících her a multimediální vlastnosti jsou nabízeny v odolném a solidním designu z kovua plastu spolu s oranžovým gumovým těsněním, chránícím zároveň kameru a konektory před prachem a stékající vodou. Kovový rám a gumové těsnění po obvodu zlepšuje odolnost při pádu po horských cestách nebo při jízdě na kole a zvyšuje odolnost displeje proti poškrábání a rozbití.



Speciálně chráněná integrovaná VGA kamera pro zachytávání videa a statických snímků Vám umožní sdílet Vaše dobrodružství s ostatními. Digitální zoom 5x dovoluje před záběrem vybrat jen tu část která je pro Vás důležitá. Před odeslání obrázku si můžete vše prohlédnout na velkém displeji TFT s 65 000 barvami.



Nové hry a aplikace jsou představeny pro tuto novou generaci venkovních telefonů a činí tak mobilní dobrodružství více zábavnějším. Doplňkem je Bike-o-Meter vybavený cyklometrickými funkcemi jako je plánování tras a navigace. Předinstalované hry jako Turrican nebo Team Point Black také rozšíří čas strávený s telefonem M65.



Ostatní doplňkové příslušenství včetně sady "Car Kit Easy" – je velmi přispůsobitelné – a další možnosti pro zlepšení hovoru při pohybu přináší např. náhlavní souprava. Připojitelný blesk umožní fotografovat při přítmí nebo v místnostech nebo dokonce v noci.



Vlastnosti

VGA video a foto kamera



M65 obsahuje odolnou integrovanou VGA kameru pro záznam digitálních snímků a videorekordér.



Zvýšená odolnost proti pádu, prachu a stékající vodě



Gumové těsnění a plně kovový rám dává novou úroveň venkovních odolných telefonů. M65 je určena do terénu při jakémkoliv počasí.



MMS kompatibilita



Obrázek vytvořený pomocí VGA kamera si prohlédnete na velkém TFT displeji s 65 000 barvami a po té jej můžete zaslat přátelům. Také můžete posílat vlastní video klipy.



65 000 barev na displeji



Tento velký (132 x 176 bodů) TFT displej s 65 000 barvami ukazuje obrázky aq video ve vysokém rozlišení.