Info výrobce


Motorola V300

elegantní véčko pro všechny příležitosti


S osvědčeným designem a širokou nabídkou funkcí představuje ideální řešení pro uživatele, kteří hledají moderní telefon za přijatelnou cenu. Telefon Motorola V300 se prodává exkluzivně v síti T-Mobile a u autorizovaných prodejců.



Motorola V300 pokračuje v tradici oblíbených "véčkových" modelů a nabízí široké možnosti personalizace. Integrovaný fotoaparát umožňuje pořizovat snímky v rozlišení až 307 200 pixelů, které lze prohlížet na kompatibilních mobilních telefonech a osobních počítačích. Pořízené snímky svých známých navíc můžete přiřadit k telefonním číslům v seznamu a tak vždy rychle poznáte, kdo právě volá. Telefon umožňuje zasílat zprávy SMS a MMS a podporuje funkce instant messagingu. Motorola V300 disponuje dvěma displeji - interní aktivní s podporou 65536 barev a externí s modrým podsvícením.

V aplikaci MotoMixer si zase můžete složit vlastní vyzváněcí melodie. Motorola V300 je rovněž vybavena zcela novou funkcí, která umožňuje stahování vyzváněcích melodií ve formátu MP3. Pokud zrovna nemáte náladu zaplnit svůj volný čas pomocí telefonních melodií, ale přesto se chcete nějak zabavit, můžete si s V300 stáhnout nové hry a vychutnat si výjimečný zážitek díky hmatové zpětné vazbě, kdy telefon během hraní vibruje a vytváří světelné efekty. Telefon si můžete dále personalizovat pomocí tapet a spořičů displeje. Pro vlastní aplikace, obrázky a melodie je k dispozici celkem 5 MB paměti.



Motorola V300 však není jen mobilní telefon s atraktivním designem a širokými možnostmi personalizace a zábavy, ale zároveň představuje výkonného pomocníka pro podnikatele a obchodníky. Díky podpoře všech tří pásem GSM mohou uživatelé s V300 bez obtíží cestovat do více než 100 zemí světa a jejich mobilní číslo zůstává pořád stejné. Model V300 je rovněž vybaven funkcemi organizéru a hlasového záznamníku.