Info výrobce


Nokia 301

Rychlost 3.5G a skvělé funkce pro práci s fotografiemi


Vylepšete své fotografie

V telefonu 301 najdete záplavu funkcí, díky nimž vylepšíte své fotografie tak, jako nikdy předtím. Hlasové pokyny vás krok za krokem provedou vytvořením bezvadného autoportrétu. S funkcí impozantního 100stupňového panorámatu pořídíte ještě obsáhlejší snímky. Při sekvenčním fotografování pořídí fotoaparát sérii až pěti snímků, z nichž si můžete vybrat ten nejlepší. Sdílení snímků s telefony vašich přátel je snadné díky funkci Nokia Slam. To je pěkná řádka funkcí, s nimiž si vyhrajete.



V kontaktu a v obraze

S telefonem 301 bude váš rušný život snazší. Usnadněte si život – synchronizujte kontakty, kalendáře a e-maily pomocí aplikace Mail for Exchange. Bleskově odesílejte e-maily v aplikacích Yahoo!, Gmail a Hotmail, které jsou připraveny k okamžitém použití. Ukažte, že nejste žádný společenský morous – aplikace pro Facebook a Twitter jsou standardní součástí výbavy. Těšíte se na chatování? S aplikacemi WhatsApp a eBuddy budete mít chatování na dosah ruky.



Nejpokročilejší technologie v elegantním stylu

Starý dobrý retro vzhled telefonu Nokia 301, který je plný technologií zítřka. Díky technologii HD-voice Ready je kvalita hlasového přenosu překvapivě skvělá dokonce i v tom nejhlučnějším prostředí. Telefon je vybaven elegantním 2,4palcovým displejem, přičemž kryt je k dostání v černé, bílé, tyrkysové, žluté nebo fuchsiové barvě, takže si můžete vybrat odstín, který se hodí k vašemu stylu.



Parametry:

displej: 320 x 240 2,4palce

rozlišení fotoaparátu: 3.2 Mpix

operační systém: Nokia Series 40

standardy mobilních telefonů: GSM, UMTS

podporované frekvence: 850, 900, 1900, 2100 MHz

operační paměť: 64 MB

interní paměť: 256 MB

slot pro paměťové karty (MicroSD)

typ SIM karty: Mini SIM

data: GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, Bluetooth

multimédia: Rádio, MP3

pohotovostní doba max.: 936 h

doba hovoru max.: 20 h

kapacita baterie: 1 200 mAh

rozměry: 114 x 50 x 12,5 (mm)

hmotnost: 100,5 g