Info výrobce


Nokia 301 Dual Sim

Poznáváš tu známou tvář?


Vylepšete své fotografie

V telefonu 301 Dual SIM najdete záplavu funkcí, díky nimž vylepšíte své fotografie tak, jako nikdy předtím. Hlasové pokyny vás krok za krokem provedou vytvořením bezvadného autoportrétu. S funkcí impozantního 100stupňového panorámatu pořídíte ještě obsáhlejší snímky. Při sekvenčním fotografování pořídí fotoaparát sérii až pěti snímků, z nichž si můžete vybrat ten nejlepší. Sdílení snímků s telefony vašich přátel je snadné díky funkci Nokia Slam. To je pěkná řádka funkcí, s nimiž si vyhrajete.



V kontaktu a v obraze

S telefonem 301 Dual SIM bude váš rušný život snazší. Usnadněte si život – synchronizujte kontakty, kalendáře a e-maily pomocí aplikace Mail for Exchange. Bleskově odesílejte e-maily v aplikacích Yahoo!, Gmail a Hotmail, které jsou připraveny k okamžitém použití. Ukažte, že nejste žádný společenský morous – aplikace pro Facebook a Twitter jsou standardní součástí výbavy. Ty nejlepší kousky internetu vybrané jen pro vás.



Nejpokročilejší technologie ve stylovém balení

Elegantní vzhled telefonu Nokia 301 Dual SIM, který je plný technologií zítřka. Díky technologii HD-voice Ready je kvalita hlasového přenosu překvapivě skvělá dokonce i v tom nejhlučnějším prostředí. Telefon je vybaven elegantním 2,4palcovým displejem, přičemž kryt je k dostání v černé, bílé, tyrkysové, žluté nebo fuchsiové barvě, takže si můžete vybrat odstín, který se hodí k vašemu stylu. S duální kartou SIM získáte vždy ten nejlepší tarif na data a hovory.



Specifikace:

konstrukce: Klasická

operační paměť: 64 MB (0,06 GB)

slot pro paměťovou kartu: Micro SD

maximální velikost paměťové karty: 32 GB

rozlišení v pixelech: 320×240

typ displeje: TFT

funkce: 3G, Dual SIM, FM Rádio, Kalendář/Budík

podporované audio formáty: AAC, MP3, WAV

podporované video formáty: AVI, H.264, MP4

integrované služby: Facebook, Twitter

rozlišení: 3,2 Mpx

podporované internetové protokoly: GPRS

typ SIM karty: SIM

konektory: Jack (3,5mm), USB micro

pohotovostní doba: 888 h (37 d)

doba hovoru: 20 h (1 200 min)

kapacita baterie: 1 200 mAh

rozměry: 50 mm x 114 mm x 12,5 mm

hmotnost: 100,5 g